Cookiepolitik

Vi anvender cookies på dette website.
Ved at benytte denne hjemmeside, frovin.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

Hjemmesiden er drevet og ejes af

Frovin Vinduer og Døre A/S
Kristen Bernikows Gade 4
1105 København K
Tlf: 5950 4141
E-mail: mail@frovin.dk



Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Cookies på sitet

Disse anvendes primært til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilken adfærd brugerne har på sitet.
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken ud fra.
Vi bruger denne cookie, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til vores brugeres interesse.

Vi bruger også cookies fra de sociale medier, så vi kan følge med i om brugeren ”liker” / eller deler vores indhold.

 

Via kontakt formularer og brochure bestilling beder vi brugeren indtaste oplysninger, som kun Frovin modtager.

Privatlivspolitik

Du kan indsende oplysninger til os via forskellige formularer på vores webside

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun medarbejdere hos vores salgs - og marketingsafdeling har adgang til oplysningerne.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du har desuden altid mulighed for at få korrigeret, udleveret, begrænset vores behandling af eller slettet oplysningerne. Du kan også altid gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du skal blot henvendelse dig til vores salgsafdeling.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, for at opfylde de formål, som beskrives i denne politik. Hvis du afmelder dig fra vores tjenester, fjerner vi dine personoplysninger, så snart vi kan, med undtagelse af anonymiserede oplysninger, som vi kan gemme til statistiske formål.

Dine rettigheder

  • Du har som registreret hos os flere rettigheder, som du bør kende.
  • Du har ret til vederlagsfrit at begære en registerudskrift en gang per år.
  • Du har ret til at få dine personoplysninger korrigeret, hvis de er fejlagtige, ufuldstændige eller misvisende, og ret at begrænse behandlingen af personoplysninger, til de bliver ændret.
  • Du har ret til at blive glemt, men sletning af personoplysninger kan ikke ske, hvis de er påkrævet for at opfylde aftalen, eller hvis en anden dansk eller europæisk lov, domstols- eller myndigheds beslutning går imod dette, samt hvis det er baseret på legitim interesse. Hvis du skulle mene, at der ikke er legitime grunde, eller at den legitime interesse er uberettiget, har du ret til at gøre indsigelser mod behandlingen.
  • Du har også ret at trække et samtykke tilbage, indgive en klage over behandlingen til Datatilsynet og gøre indsigelse mod direct marketing.

Du kan til enhver tid klage til Datatilsynet eller anden kompetent tilsynsmyndighed over vores behandling af dine oplysninger. Dette kan du gøre ved at tage direkte kontakt til tilsynsmyndigheden.

Den overordnede ansvarlige for behandling af personoplysninger i Inwido Denmark A/S er Brian Frimor. Han kan kontaktes på e-mail privacy@inwido.dk

God fornøjelse på sitet.

Frovin cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse på sitet. Ved at klikke acceptér - accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies

Acceptér