GDPR

GDPR Persondataforordningslov

Som du sikkert har bemærket træder den nye EU dataforordningslov (GDPR) i kraft den 25. maj 2018. GDPR er en forordning, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU).


GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed fra virksomheder i forhold til, hvordan de indsamler, lagrer og anvender persondata, samtidig med at den pålægger strengere grænser for anvendelsen af persondata. I den forbindelse vil vi gerne informere dig om hvordan vi håndterer dine data.

Leverancer
I forbindelse med vor leverance til dig gemmer vi nogle enkelte personlige oplysninger. Det er din adresse og evt. dit navn, telefonnummer og e-mail, hvis vi har fået dem oplyst. De personlige oplysninger om dig har vi modtaget fra forhandleren, som du har aftalt leverance med.

Vi gemmer kun almindelige personoplysninger om dig. Ingen følsomme personoplysninger.

Garanti
Af hensyn til vor garanti gemmer vi nogle enkelte personlige oplysninger om dig.  Det er din adresse og evt. dit navn, telefonnummer og e-mail, hvis vi har fået dem oplyst.


Generelt:
Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun medarbejdere i vor salgsafdeling har adgang til oplysningerne. Du kan altid få slettet eller korrigeret oplysningerne ved at kontakte os.

Vi gemmer oplysningerne i maks. 10 år, så længe vor produktgaranti er gældende. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Du har endvidere altid 100% indsigt i, hvordan vi gemmer dine data og hvor. Du har altid muligheden for at blive slettet fra vores database. Dog er vi pga. bogføringsloven nødt til at gemme data vedrørende køb, omkring beløb og transaktioner.

Vi deler ikke dine data med andre og lever også op til den gældende lov.