Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Frovin rykker til Strøget

Mens mange vinduesvirksomheder ligger placeret uden for de større byer, flytter Frovin nu hovedkontoret helt ind i hjertet af København. Det giver nemlig langt større tilgængelighed og ikke mindst gode muligheder for at tage virksomhedens kunder med på en referencetur blandt Københavns mange bevaringsværdige bygninger.

 

Efter at Frovin, som er en af Danmarks største producenter af koblede vinduer og døre, flyttede produktionen fra Sjælland til Nykøbing Mors, er der sket meget, og fabrikken kører nu i sit højeste gear:

- Produktionen på Mors er kommet rigtig godt fra start, og det viser sig at være en stor succes, siger Claus Haastrup, salgschef hos Frovin Vinduer og Døre.

Frovin, som er en af Danmarks største producenter af koblede vinduer og døre, flyttede den 1. september 2016 hovedkontoret fra Ugerløse ved Kalundborg ind på Kristen Bernikows Gade midt i København. Og selvom det er en kende atypisk for en vinduesleverandør at have lokaler helt tæt ved Strøget, så er Frovins salgschef Claus Haastrup ikke et sekund i tvivl om, at det giver virksomheden store fordele:

- Vi ønsker hele tiden at optimere virksomhedens arbejdsgange og produkter, og flytningen er et positivt led i vores udvikling. Her opnår vi større synlighed og bedre tilgængelighed for vores vigtigste kunder, som blandt andet tæller mange af de større boligforeninger og arkitekter i København, siger Claus Haastrup, salgschef hos Frovin Vinduer & Døre, og fortsætter: - Samtidig signalerer vores nye beliggenhed også, at selvom vi har et klassisk produkt, er vi en topmoderne virksomhed, der er til stede, hvor tingene sker.

Frovin er i samme omgang ved at etablere et splinternyt showroom i de nye faciliteter, hvor både kunder og andre interesserede kan komme ind fra gaden og opleve et udvalg af de mange forskellige koblede vinduer og døre: - Planen er, at showroomet skal give os mulighed for at vise alsidigheden i vores produkter, og vi glæder os enormt meget til, at det er færdigt, så vi kan vise det frem.

Det nye hovedkontor ligger på en sidegade til Strøget og er omringet af adskillige ældre og bevaringsværdige bygninger. Det gør placeringen helt særlig for Frovin, der netop er specialister i at levere løsninger til renovering af disse:

-De omkringliggende bygninger er et enestående supplement til det kommende showroom og lægger op til en referencetur med kunderne. Med en gåtur fra bygning til bygning kan vi fremvise vores døre og vinduer fra showroomet i den virkelige verden. På den måde kan man let danne sig et indtryk af, hvordan de tager sig ud i forskellige bygninger, og hvor godt de modstår vind og vejr, slutter Claus Haastrup.