Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Frovin tilbyder nu markedets længste foldedør som standardvare

Ekstra lange foldedøre er en eftertragtet løsning, og nu lancerer Frovin foldedøren i op til 7 meters bredde som standardvare, hvilket er en enestående produktnyhed på dørmarkedet.

Foldedøren er en populær dørløsning, fordi den på elegant vis nedbryder skellet mellem ude og inde og sikrer et stort, naturligt lysindfald. Normalvis fås foldedøren i op til ca. 5 meter, men nu udvider dør- og vinduesproducenten Frovin længden, så den fås i op til 7 meter med 10 moduler og med en individuel rammebredde på 850 mm. En foldedør på denne størrelse var tidligere kun mulig gennem dyre specialfremstillinger.

"Frovins nye, syv meter lange foldedør er en helt usædvanlig nyhed i dørbranchen og er samtidig også en milepæl for os som virksomhed. De fleste producenter på det danske marked klarer ikke en foldedør på over fem meter, med mindre der er tale om specialordrer med helt særlig tilpasning. Kun ganske få er i stand til at levere en syv meter lang foldedør som standardvare", siger salgschef i Frovin Claus Haastrup.

Inviterer naturen ind

Frovin associeres oftest med produktion af koblede vinduer, men dør- og vinduesproducenten har i 40 år også udviklet, designet og produceret nogle af markedets bedste foldedøre. Claus Haastrup forklarer, at det især er den stigende forespørgsel fra professionelle håndværkere, der arbejder med private boliger, udestuer og sommerhuse, som har sat ekstra skub i udviklingen af den lange foldedør. Men også restaurationsbranchen har længe efterspurgt bredere skydedørsløsninger, så caféområdet kan åbnes endnu mere op ud til det offentlige rum uden skilninger på midten. Det gælder især i sommerhalvåret, hvor udendørsservering skaber stemning og ikke mindst mersalg.

"Fællesnævneren for alle, som ønsker bredere foldedøre, er et ønske om, at naturen, lyset og den friske luft bliver en naturlig forlængelse af det indvendige rum. Det er en trend, som vi ser i hele byggebranchen i disse år", uddyber han.

 

En skræddersyet dørløsning

Foldedøren fås i moduler med 3-10 rammer pr. modul, og flere moduler kan tilføjes efter behov. De eksakte modeller og mål er altid tilpasset det enkelte projekt. Foldedøren leveres med og uden profilkehling, afhængig af hvilket indvendigt udtryk der ønskes. Frovin har desuden markedets korteste leveringstider på 4-6 uger.

Skandinavisk design og indbrudssikring

Frovins foldedøre er udviklet og produceret i Danmark efter traditionelt, dansk håndværk. Den fås med 2-og 3-lags glas i træ og træ/alu. Designet er skandinavisk med smalle rammer i en let og funktionel konstruktion, som meget nemt kan justeres.

Døren skubbes til side i en integreret styrekøreskinne og med specialdesignede letløbende ruller, mens dobbelttætning mellem rammer sikrer, at dørene holder tæt for vejr og vind hele året rundt. Derudover er indbrudssikring i form af massive hagekolver og justerbare sikkerhedsslutblik med skråtstillede skruer samt fuldlimede termoruder med i den samlede løsning.