Frovins 10 års garanti inkluderer også glaskit

galleri_4.jpg

Hos Frovin bruger vi i dag en gennemprøvet kit, der sparer dig tid og kræfter – og sikrer et pænt udseende på facaden i mange år frem. Den vedligeholdelsesfri 1-komponent MS polymerbaserede fugemasse til glaskitning behøver således først at blive overmalet, når vinduets udvendige trædele trænger til opfriskning, hvilket først vil sige 7-10 år efter montering!

Frovin giver dig 10 års produktgaranti, der også omfatter glaskit. Det fjerner unødig tid brugt på løbende vedligehold og sikrer dig som kunde et minimum af omkostninger og dermed alt i alt den bedste totaløkonomi.

Video: Kitterobot optimerer interne processer

Frovin-kitterobot.jpg

Hos Frovin Vinduer og Døre giver vi 10 års garanti på vores kit. Se hvorfor i videoen.

Se video

Kitning med minimal vedligeholdelse

Frovin Vinduer & Døre anvender en speciel vedligeholdelsesfri kit til glaskitning i stedet for den traditionelle linoliekit, der kræver løbende vedligeholdelse.

Med traditionel linoliekit anbefales det, at man inspicerer sine vinduer årligt. Hvis der er revner og sprækker i kittet, kan der nemlig trænge vand ind, som får vinduet til at rådne, og vinterfrost over længere tid kan betyde, at det bagvedliggende træ også skal udskiftes. Derfor vil de ofte skulle forsegles med overmaling, så man undgår unødvendige og dyre reparationer.

Den type kit, vi anvender hos Frovin, sparer dig en masse besvær, da kitningen er nem at arbejde med, den tørrer  hurtigt, har en lang holdbarhed og binder tæt på træ og  glas. Og med den vedligeholdelsesfri kit får man både UV- og vejrbestandigt, smudsafvisende og holdbart alternativ med minimalt svind, der ikke kræver overmaling igen og igen, fordi det straks hærder til en hård komprimeret masse.