Energimærkninger

AU-vinduet: et koblet energi-vindue

Vores koblede vinduer er fra starten energivenlige. Nu har vi også bevis på det.

Gennem en målrettet produktudvikling er det lykkedes os at udvikle et af markedets bedst koblede vindue.

AU-vinduet, er et unikt koblet vindue – som opfylder de forventelige, strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.

U-værdien på AU-vinduet er blot 0,82, hvilket gør det til et af Europas bedst koblede energivinduer.

Læs mere om AU-vinduet her.

 

Koblet vindue med energimærke A som standard

Vores unikke koblede vindue – A-vinduet – som opfylder de forventelige strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.

U-værdien på A-vinduet er blot 0,94 - som er enestående for et koblet vinduet. A-vinduet holder sig dog indenfor en yderst fornuftig økonomiramme i forhold til andre A-vinduer.

Læs mere om A-vinduet her

Herunder kan du downloade energicertifikaterne for de to vinduer.

AL-vinduet: et koblet lydvindue med energimærke A som standard

Vi har gennem en længere periode arbejdet på at kunne levere vinduer med den bedste energi og nu kan vi som noget nyt også levere koblede vinduer med en rigtig god støjdæmpning.  Vores unikke koblede lydvindue – AL-vinduet – opfylder de forventelige strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.

U-værdien på AL-vinduet er blot 0,85 - som er enestående for et koblet vinduet kombineret med en dokumenteret lydperformance på RW=34 dB. AL-vinduet er samtidig også yderst fornuftig økonomisk i forhold til andre ikke koblede lydvinduer og en smuk æstetisk løsning til klassiske ejendomme med støjudfordringer. Husk at man med fordel kan vælge lydvinduer både mod gård og gade, da mange i etageejendomme har soveværelse mod gården der rummer flere og flere social aktiviteter. Læs mere om AL-vinduet her:

Standard vinduer og døre

Vores standard vinduer og døre med termoruder er certificeret i klasse B og A. Du kan downloade energimærkningscertifikaterne her: