Kitning - med 10 års garanti

Koblede_400x400.png
Frovin vinduer & døre anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis

Hos Frovin bruger vi i dag en gennemprøvet kit, der sparer dig tid og kræfter – og sikrer et pænt udseende på facaden i mange år frem. Den vedligeholdelsesfri 1-kom-ponent MS polymerbaserede fugemasse til glaskitning  behøver således først at blive overmalet, når vinduets ud-vendige trædele trænger til opfriskning – hvilket først vil sige 7-10 år efter montering!

Frovin giver dig 10 års produktgaranti, der også omfatter glaskit. Det fjerner unødig tid brugt på løbende vedligehold og sikrer dig som kunde et minimum af omkostninger – og dermed alt i alt den bedste totaløkonomi.

Kitning med minimal vedligeholdelse

FROVIN VINDUER & DØRE ANVENDER EN SPECIEL VEDLIGEHOLDELSESFRI KIT TIL GLASKITNING I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE LINOLIEKIT, DER KRÆVER LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE

Med traditionel linoliekit anbefales det, at man inspicerer sine vinduer årligt. Hvis der er revner og sprækker i kittet, kan der nemlig trænge vand ind, som får vinduet til at rådne, og vinterfrost over længere tid kan  betyde, at det bagvedliggende træ også skal udskiftes. Derfor vil de ofte skulle forsegles med overmaling, så man undgår unødvendige og dyre reparationer.

Den type kit, vi anvender hos Frovin, sparer dig en masse besvær, da kitningen er nem at arbejde med, den tørrer  hurtigt, har en lang holdbarhed og binder tæt på træ og glas. Og med den vedligeholdelsesfri kit får man både UV- og vejrbestandigt, smudsafvisende og holdbart alternativ med minimalt svind, der ikke kræver overmaling igen og igen, fordi det straks hærder til en hård komprimeret masse.

Video: Kitterobot optimerer interne processer

Frovin-kitterobot.jpg

Hos Frovin Vinduer og Døre giver vi 10 års garanti på vores kit.
Se hvorfor i videoen.

Se video

Elsas flotte have

Et eksempel på alternativ test af Frovins kit: I Elsas have er højbedet kreativt lavet af en Frovin dørramme og naturligvis kittet på den helt rigtige måde. Her lever planterne bag eksklusive ruder og kittet sprosser af højeste kvalitet.