Certificeret kernetræ

Alle vores koblede døre produceres i Danmark, og vi anvender udelukkende kernefyrretræ i højeste kvalitet fra skandinaviske skove.

Det ekstreme klima gør, at træerne gror langsomt, hvilket er årsagen til, at træet i Frovins vinduer og døre har en suveræn styrke og holdbarhed.

Alt træ er naturligvis certificeret. Det er din garanti for, at tilvæksten af nye træer er større end hugsten.

Indfræsede hængsler

Alle døre er fra fabrikken monteret med galvaniserede og indfræsede hamborghængsler. Et beslag, der næppe overgås af andre beslag i kvalitet.

Udover at give et gennemført og elegant udtryk bevirker indfræsningen, at selve trækonstruktionen – og ikke blot skruerne – er med til at holde beslaget på plads.

Resultatet er æstetisk gennemførte og klassiske døre, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, om rammen med tiden sætter sig.

Glas med valgfrihed

Alle vores koblede døre bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme. Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, råglas, buet glas m.v. Det betyder, at du nemt kan skræddersy din dør, nøjagtigt som du ønsker – så den matcher og fremhæver facadens oprindelige udtryk. I den inderste ramme kan du efter smag og behov vælge mellem enkeltglas eller en termorude med lavenergiglas, hvis du ønsker den mest energibesparende og støjreducerende løsning.

Indfarvet specialkit

Frovins koblede døre fremstilles med original, smal kitfals, og derfor anvendes dørene ofte i bevaringsværdige bygninger, hvor der stilles særlige æstetiske krav til restaureringen.

Vores specialudviklede kit har en ekstrem lang holdbarhed. Derudover er sprosser-bredden designet, så kitningen hæfter optimalt. Det sikrer, at kittet ikke slipper, og at der løbet vand ind bag sprossen.

Som noget unikt, er vores kit indfarvet fra fabrikken. Det betyder, at du undgår først at skulle male kittet efter monteringen, hvilket normalt er forbundet med lang ventetid i forbindelse med hærdningen af kittet.

Alle koblede døre er kittet med håndkraft tro mod håndværksmæssige traditioner af erfarne håndværkere på vores danske fabrik.

Læs mere om Kitning her