Certificeret kernetræ

Alle vores koblede vinduer produceres i Danmark, og vi anvender udelukkende kernefyrretræ i højeste kvalitet fra skandinaviske skove.

Det ekstreme klima gør, at træerne gror langsomt, hvilket er årsagen til, at træet i Frovins vinduer og døre har en suveræn styrke og holdbarhed.

Alt træ er naturligvis certificeret. Det er din garanti for, at tilvæksten af nye træer er større end hugsten.

Indfræsede hængsler

Alle elementer er fra fabrikken monteret med indfræsede hamborghængsler. Hængslerne er med dacromet overfaldebehandling. Et beslag, der næppe overgås af andre beslag i kvalitet.

Udover at give et gennemført og elegant udtryk bevirker indfræsningen, at selve trækonstruktionen – og ikke blot skruerne – er med til at holde beslaget på plads.

Resultatet er æstetisk gennemførte og klassiske vinduer og døre.

 

Glas med valgfrihed

Alle vores koblede vinduer bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme. Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.

Det betyder, at du nemt kan skræddersy dit vindue nøjagtigt som du ønsker – så det matcher og fremhæver facadens oprindelige arkitektoniske udtryk. 

I den inderste ramme får du en termorude med lavenergi, der giver dig den mest energibesparende eller støjreducerende løsning. 

Indfarvet specialkit

Frovins koblede vinduer fremstilles med original, smal kitfals, og derfor anvendes vinduerne ofte i bevaringsværdige bygninger, hvor der stilles særlige æstetiske krav til restaureringen.

Vores specialudviklede kit har en ekstrem lang holdbarhed. Derudover er sprosse-bredden designet, så kitningen hæfter optimalt. Det sikrer, at kittet ikke slipper, og at der løber vand ind bag sprossen.

Det er bla. derfor vores 10 års garanti OGSÅ gælder kitningen.

Vi har udviklet vores specialkit, så det er indfarvet fra fabrikken (vælg mellem 3 standard farver) - samt hærder ekstra hurtigt. Hvilket er en stor fordel i forhold til andre typer kit, hvor kittet er længere om at hærde, før du kan male det i samme farve som vinduet.

Vores koblede vinduer er kittet i hånden. Større produktioner kitter vi med vores prisvindende kit-robot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre. Det sikrer en ensartet og flot finish. Hver gang.

Læs mere om Kitning her

Video: 100 % kernefyrretræ fra Frovin

Frovin-kernefyrretrae.jpg

Med Frovin får du 100 % kernefyrretræ. Se Salgschef Claus Assenholt Haastrup fortælle om fordelene ved vinduer og døre fra Frovin. 

Se video