Standard vinduer og døre

Standard - ikke koblede - vinduer og døre med termoruder

Hos Frovin producerer vi ligeledes standard – ikke koblede – vinduer, terrassedøre og facadedøre i skandinavisk og certificeret kernetræ af højeste kvalitet.

Alle standard vinduer og døre ordreproduceres i Danmark efter individuelle ønsker og behov – nøjagtig som vores koblede vinduer og døre.

For dig som kunde betyder det, at du kan kun har én leverandør til hele dit vinduesprojekt – fx. hvis du ønsker koblede vinduer mod gaden og standard vinduer med termoruder mod gården. Dette betyder – udover optimal logistik i byggeperioden – en ensartethed i udformning og betjening som fuldender projektet stilmæssigt, til daglig glæder for brugerne.

Standard vinduer og døre:
  • Fås i træ og træ/alu
  • 2- eller 3-lags ruder
  • DVV-, CE- og energimærket
  • 3 sprossedimensioner: 25, 42 eller 60 mm
  • Fås med hjørnebånd
  • Anverfere eller paskvilgreb
  • Samme farver som koblede vinduer

Træ eller træ/alu

standardvinduer1_722x474.jpg
Hvad skal du vælge?

Træ

Frovins vinduer og døre i træ er produceret i fingerskarret fyrretræ, der næsten er uden knaster - og derved har et minimum af harpiksudtræk. Træelementerne har 90% kernetræ, der hvor træet er mest udsat. Kernetræ er meget holdbart overfor vind og vejr, så jo mere kernetræ - jo længere levertid. Sol, regn og vind påvirker træets maling og nedbryder over tid malingens struktur og styrke. Det må derfor forventes at trævinduer skal males hvert 5. - 7. år.

Er du ikke så meget til vedligeholdelse, kan du vælge træ/alu.

Træ/alu

Træ/alu døre og vinduer har stadig den samme klassiske stil indvendigt. Men udvendigt beskytter alu-profiler træet både for sol, vind og vand. Derfor skal karme og rammer ikke males udvendigt - men bare rengøres med sæbevand. Træ/alu elementer koster lidt mere end træ elementer. Men du skal så ikke bruge penge på stilladser, maling osv.

2- eller 3-lags ruder

Standard vinduer og døre med 2-lags glas fra Frovin har en god energiværdi - men ønsker du dig noget ekstra, så kan du få dem med 3-lags ruder. Det giver dig en virkelig energieffektiv løsning, der desuden lever op til kravene i BR15.

Derudover kan du også få dem med ornamentglas, lydglas eller solafskærmende glas.