Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Facadedøre

En facadedør har stor betydning for det samlede udtryk af en bolig, og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige dør. Hos Frovin har vi stor erfaring med at producere døre, der passer til husets oprindelige stil og arkitektur. Vi gør det muligt at bevare historien med vores udvalg af kvalitetsdøre, som bidrager til et elegant og autentisk udtryk.

Vi tilbyder hoveddøre i træ og aluminiumsbelagt træ med ét eller to fag. Derudover fremstiller vi over- og sidepartier, som kan tilføje et personligt præg til døren og give et større lysindfald. Der er næsten ingen begrænsninger for, hvilket design hoveddøren kan have.

 

Buer og snedkerdetaljer – vi kan det hele


Skal det være en enkel og stilren facadedør eller en snedker hoveddør med buer og rige detaljer? Vi har et stort udvalg af forskellige dørtyper, der passer til ethvert ønske.

Modeller

Vi har et bredt udvalg af forskellige dørmodeller, som er med til at bevare husets oprindelige stil med respekt for både æstetik og arkitektur.

Se et udsnit af vores forskellige modeller her.

Koblede døre

Koblede døre består af et enkelt lag glas i kitfals yderst og en termorude inderst, så de passer stilmæssigt til vores koblede vinduer med de smalle kitfalsede sprosser. En stilsikker og energibesparende løsning til boliger, der kræver renovering med respekt for historien.

Vores koblede døre bliver produceret efter håndværksmæssige traditioner og er designet til at fremhæve bygningens oprindelige arkitektur.

Farver

Alle vores døre kan fås i otte standardfarver, som er vores mest anvendte farver. De er blot et mindre udvalg af muligheder, så kontakt os for mere information om farvevalg. Vi leverer også gerne i forskellige farver ud- og indvendigt, så døren kan komplimentere både boligens facade og det indvendige udtryk.

Læs mere om overfladebehandling og farver her

Træ

Vi producerer alle vores trædøre i bæredygtigt FSC®-mærket fyrretræ. Derudover er vores døre DVV-mærket og lever op til krav til både kvalitet og holdbarhed.

Alle udvendige overflader på vores trædøre består af 90 % kernetræ og har fået en grundig overfladebehandling, så døren kan holde til det danske klima. For en ekstra lang levetid anbefaler vi løbende vedligeholdelse og maling efter fem til otte år.

Træ/alu

En facadedør i træ/alu kombinerer det bedste fra begge verdener. Alle trædele er produceret i det samme fyrretræ som vores hoveddøre i træ, der sikrer en høj kvalitet og en lang holdbarhed. Vores døre i træ/alu har også et beskyttende lag aluminium på ydersiden, som giver ekstra beskyttelse mod vejret og kræver en minimal vedligeholdelse.

Produceret i Danmark

Hoveddøre fra Frovin bliver produceret efter husets mål og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Alle døre og vinduer er produceret i Danmark, hvor vi udelukkende anvender FSC®-certificeret kernetræ af den allerhøjeste kvalitet.

Vores koblede døre med kitfals bliver som regel lavet i hånden for at sikre en ensartet og flot finish. Ved større produktioner anvender vi dog vores prisvindende kit-robot, der sikrer den samme høje kvalitet, da den er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre.

Læs mere om Frovins kvalitet og materialer

Referencer

Vi har samlet et udvalg af cases og deres tilknyttede samarbejdspartnere. Udforsk de flotte projekter, hvor vi har leveret skræddersyede vinduer og døre.

Se vores cases her

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen af en dør er vigtig at tage stilling til. Traditionelt er yderdøre indadgående, men hvis der er begrænset plads indenfor, anbefaler vi en udadgående dør.

Se på skemaet, hvordan åbningsretninger betegnes på en dør.

Snittegninger

Her finder du snittegninger af vores koblede døre.

Snittegninger

Vejledning

Find vejledninger og information om montage, drift og vedligeholdelse af vores yderdøre.

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her er vores vejledninger og gode råd om vedligeholdelse af døre.

  • Maling
  • Justering og smøring
  • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle døre og vinduer fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er derfor både DVV-certificerede og CE-mærkede.

Vores certificeringer og mærkninger er med til at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger

Farver

Alle vores døre fås i otte standard farvemuligheder. Vi leverer gerne forskellige farver ud- og indvendigt.

Hos Frovin producerer vi vedligeholdelsesfrit kit, der er gennemfarvet for at øge holdbarheden. Vores kit er tilgængelige i hvid, sort og grøn.

Det er også muligt at vælge vores produkter i andre farver. Kontakt os for mere information om farvevalg.

FAQ

Hvor meget koster en hoveddør?

Hos Frovin er prisen på en dør afhængig af ønsker og behov. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en ny facadedør.

Hvor stor er en hoveddør?

Vi skræddersyer facadedøre efter personlige ønsker og boligens eksisterende mål. Frovins døre er tilgængelige med ét eller to fag, som giver mulighed for en ekstra bred åbning.

Hvor høj skal en hoveddør være?

Hoveddøre fra Frovin er produceret efter mål, så du bestemmer selv, hvor høj døren skal være. Vi tilbyder også over- og sidepartier til vores facadedøre, der giver et større lysindfald og et flot udtryk.

Beskyt dit hjem

For ekstra indbrudssikring leveres vores hoveddøre i træ og træ/alu med kraftige hagekolver, der griber ind i karmen, når døren skal lukkes og låses. På den måde er det svært for ubudne gæster at bryde døren op.

Ønsker du yderligere sikringstiltag, har vi et udvalg af ekstra tilbehør. Kontakt os for flere muligheder.

Kvalitetsdøre med 10 års garanti

Alle Frovins hoveddøre er produceret på vores egen fabrik på Nykøbing Mors og udført i FSC®-certificeret kernetræ af højeste kvalitet. Det gør os i stand til at levere vinduer og døre med en lang levetid, og derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter.

Garantien omfatter også kitning, herunder vores glaskit og specialkit samt vedhæftning, rynkedannelse og krakelering af disse.

Læs mere om 10 års garanti

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktionen af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Kontakt os