Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Facadedøre

Facadedøren er det første man møder, når man går ind i en bygning. Dermed kan hoveddøren være med til at skabe en stemning omkring huset allerede inden man kommer ind i det.

Frovins koblede døre er sammen med koblede vinduer en stilsikker og energibesparende løsning til boliger, der kræver renovering med respekt for historien.

En facadedør er en yderdør, der har felter der kan udfyldes med enten glas eller fyldninger, og den kan udføres i enten 1 eller 2 fag og eventuelt med overparti eller sidepartier. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvilken stil og udtryk døren kan have.

Det er vigtigt at hoveddøren passer til både husets oprindelige stil og arkitektur og hos Frovin har vi stor erfaring med at levere døre med den helt rigtige kombination af klassisk elegance og charme – men med en moderne konstruktion, som lever op til de sidste nye krav i bygningsreglementet.

 

Buer og snedkerdetaljer – vi kan det hele


Vi kan hjælpe med næsten alle typer af hoveddøre. Fra de helt stilrene til de mere snørklede, der nærmest kræver en træskærer eller møbelsnedker.
Her kan du se et lille udvalg af de flotte døre, vi har leveret.

Modeller

Der er uendelige muligheder med en facadedør fra Frovin

Farver

Alle vores koblede døre kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.

Læs mere om overfladebehandling og farver her

Træ

Vores døre produceres i nordlandsk fyrretræ og har 90% kernetræ på alle flader, der bliver udsat for vejr og vind. Dørene er DVV mærkede og lever dermed op til skrappe krav til kvalitet og holdbarhed.
Overfladebehandlingen er grundig, så døren kan holde til mange år i regn og blæst.
De leveres med kraftige hagekolver, der griber ind i karmen, når døren lukkes og låses. Det gør dem sværere for eventuelle ubudne gæster at bryde døren op.

Træ/alu

Det er også muligt at få din facadedør i træ/alu. Designet er meget lig træ-dørene – men du slipper for at skulle male døren.
Indvendigt er døren i træ og bevarer derfor den naturlige fornemmelse af træ.
Hagekolver og justerbart slutblik er standard på dørene.

Produceret i Danmark

Frovins døre er håndværk ned til mindste detalje. De er produceret nøjagtigt efter dine mål og bearbejdet tro mod de håndværksmæssige traditioner af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Alle vinduer og døre er produceret i Danmark, og vi anvender udelukkende certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet fra skandinaviske skove.

Vores koblede døre er håndkittede. For at få en ensartet og flot finish ved større produktioner, har vi en prisvindende kit-robot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre. Det gør os dermed i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på BÅDE kitning og træ.

Læs mere om Frovins kvalitet og materialer

Referencer

Se de mange flotte projekter, som vi har samlet under referencer. Her kan du se kundecases – og de tilknyttede samarbejdspartnere – samt diverse gallerier.

Se vores cases her

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen er vigtig at tage stilling til. Terrassedøre går ofte udad og facadedøre indad. Men det er helt op til dig, hvad du synes virker bedst. Har du f.eks. en mindre altan og ikke en stor terrasse, så vil det være bedre, at terrassedøren åbner indad.

Se på skemaet hvordan man betegner en dør – alt efter hvilken side den går til – altså om den er højre- og venstrehængt.

Snittegninger

Her kan du finde snittegninger for de koblede vinduer og døre

Snittegninger – Koblede vinduer og døre

Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

  • Monteringsvejledning
  • Brugervejledning
  • og meget mere

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

  • Sådan maler du dine vinduer og døre
  • Justering og smøring
  • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket.
Vores certificeringer og mærkninger er din sikkerhed for, at du får et produkt af den højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger

Farver

Alle vores døre kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.
Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Frovin anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis. Den fås i følgende standard farver: Hvid, sort og grøn.