Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Alle vinduer og døre er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner – efter mål og malet af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Frovin og bæredygtighed

I Frovin har vi en bæredygtig tilgang til det at producere vinduer og døre.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug, og Frovin er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

Find den rigtige dør

Yderdørene i en bygning er ofte arkitektonisk vigtige elementer. Derfor er det vigtigt, at stilen og udformningen af dørene følger bygningens udtryk og arkitektur. Derudover skal de også være funktionelle og sikre. Alt det kan Frovins døre give dig. Vi leverer døre i utallige udformninger.

Bliv inspireret herunder.

Koblede døre

Døre med større glaspartier fås også som koblede døre, så de passer stilmæssigt til vores koblede vinduer. Det giver dig mulighed for at bibeholde et lags ruden med de smalle kitfalsede sprosser. Men uden at gå på kompromis med energi og isolering, da den inderste ramme er med en lavenergirude.

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen er vigtig at tage stilling til. Terrassedøre går ofte udad og facadedøre indad. Men det er helt op til dig, hvad du synes, virker bedst. Har du f.eks. en mindre altan og ikke en stor terrasse, så vil det være bedre, at terrassedøren åbner indad.

Referencer

Frovin har i tidens løb været med til mange flotte renoveringsprojekter og har en flot liste af reference-cases og samarbejdspartnere.

Se vores referencer her