< Forside

Døre

Alle vinduer og døre er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner – efter mål og malet af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Frovin og bæredygtighed

For Frovin handler bæredygtighed om at udnytte de råvarer og ressourcer, vi har til rådighed bedst muligt - og på samme tid minimere energiforbrug og spild.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. Endvidere er Frovin registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

10Aars Garanti Vinduer (2)

Danske kvalitetsprodukter med garanti

Vores produktion foregår i Nykøbing Mors, og vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet. Det gør os i stand til at give 10 års garanti på vinduet inklusive kitningen.

Læs mere om 10 års garanti

IMG E0259

Tilbehør og greb til døre

Sæt det afgørende præg på dine koblede døre. Vi tilbyder mange muligheder, som gør dit valg unikt.

Se tilbehør og greb til døre

Find den rigtige dør

Yderdørene i en bygning er ofte arkitektonisk vigtige elementer. Derfor er det vigtigt, at stilen og udformningen af dørene følger bygningens udtryk og arkitektur. Derudover skal de også være funktionelle og sikre. Alt det kan Frovins døre give dig. Vi leverer døre i utallige udformninger.

Bliv inspireret herunder.

Renovering Nye Vinduer Og Døre(14)

Koblede døre

Døre med større glaspartier fås også som koblede døre, så de passer stilmæssigt til vores koblede vinduer. Det giver dig mulighed for at bibeholde et lags ruden med de smalle kitfalsede sprosser. Men uden at gå på kompromis med energi og isolering, da den inderste ramme er med en lavenergirude.

Renovering-nye-vinduer-og-døre(9).jpg
Renovering Nye Døre(1)

Få ro med koblede døre fra Frovin

Frovins koblede døre har en unik konstruktion, som gør dørene ekstra lyd-isolerende. I byer med trafikstøj vil det være en stor fordel at få koblede døre i som altandøre, da Frovins døre kan forvandle høj støj fra gaden til en hvisken.

Læs mere om lydisolering

Åbningsretning (1)

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen er vigtig at tage stilling til. Terrassedøre går ofte udad og facadedøre indad. Men det er helt op til dig, hvad du synes, virker bedst. Har du f.eks. en mindre altan og ikke en stor terrasse, så vil det være bedre, at terrassedøren åbner indad.

renovering-nye-vinduer-og-døre11.jpg
Renovering-nye-vinduer-og-døre(4).jpg

Referencer

Frovin har i tidens løb været med til mange flotte renoveringsprojekter og har en flot liste af reference-cases og samarbejdspartnere.

Se vores referencer her
Loading...