< Døre

Termodøre

Hos Frovin producerer vi ligeledes klassiske – ikke koblede – termo terrassedøre og facadedøre i certificeret fyrretræ af højeste kvalitet.

Termodørene er med 2- eller 3-lags lavenergiruder og fås med ned til 25 mm sprosser og klassisk profilering, så de passer godt til den klassiske byggestil.

Brug dem f.eks. ud mod baggården - eller andre steder, hvor stilen skal holdes, men hvor det ikke behøver at være koblede døre.

Vores termodøre produceres på samme fabrik i Danmark som vores koblede vinduer og døre. Det sikrer dig en høj DVV-certificeret kvalitet med stor fokus på energioptimering.

Karens Doer 930X930
Frovin Opstalterkd

Modeller

Vi skræddersyr vores døre, så de passer til enhver bygning. Hos Frovin producerer vi en bred vifte af forskellige, klassiske dørmodeller, der fører facader tilbage til den oprindelige stil - med respekt for datidens arkitektur og æstetik. Alle vores døre er individuelt tilpasset, så de matcher den enkelte bygning og derved genskaber det originale udtryk.

Her ses et udsnit af vores dørmodeller.

Termodøre

Vi tilbyder termodøre med lavenergi-termoruder. Her er sprosserne pålagte for at bibeholde den optimale energioptimering af ruden.

Vores termodøre er produceret i klassisk stil – og er et godt alternativ til vores koblede døre. Og de passer godt sammen med vores koblede vinduer.

Termodøre i Træ eller Træ/alu

Vores termodøre tilbyder vi både i træ og træ/alu. Alle termodøre er DVV mærkede – og lever dermed op til strenge krav sat af Vinduesindustrien.

Træ

Termodøre i træ er produceret med 90% kernetræ på de flader, som vender udad og som bliver udsat for regn, blæst og sol.

Træet kommer fra langsomt voksende FSC®-certificeret fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke.

Dørene er overfladebehandlet og malet i henhold til 2-ØKO systemet. På baggrund af en nøje styret proces har dørene en meget ensartet dækning og dermed beskyttelse. Man skal dog regne med at skulle male dørene efter 5-7 år – alt efter hvor udsatte de er for vejr og vind.

Træ/Alu

Træet til træ/alu dørene kommer også her fra langsomt voksende FSC®-certificeret fyr. De er beklædt med aluminium udvendigt, som beskytter overfladen og gør, at man ikke skal male dem. De kræver blot lidt smørelse af hængsler og greb en sjælden gang imellem.

Det gør træ/alu til en ofte valgt løsning – da den frigiver både tid og penge, som ellers gik til vedligeholdelse.

Vibeke Karkov

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Find din konktakt

Sprosser I Termodør

Sprosser i termodøre

Til vores termodøre tilbyder vi pålagte sprosser i 25, 42 og 60 mm. tykkelser. De er i alu udvendigt og er derfor vedligeholdelsesfrie.

 

IMG E0259

Greb til termodøre

Der er forskellige muligheder for greb til din termodør, hvis du f.eks. vil tilføje ekstra sikring eller ønsker et messinggreb.

Bemærk, at ikke alt tilbehør fås til termodøre.

Se vores tilbehør til døre

farver.jpg

Farver

Alle vores termodøre kan leveres i 8 standardfarver, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.

Det er også muligt at være andre NCS- eller RAL-farver. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Produceret i Danmark

Frovins døre er håndværk ned til mindste detalje. De er produceret nøjagtigt efter dine mål og bearbejdet tro mod de håndværksmæssige traditioner af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Alle vinduer og døre er produceret i Danmark, og vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet.

Det gør os i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på vores døre.

Læs mere om Frovins kvalitet og materialer
Frovinkvalitet (1)
Renovering-nye-vinduer-og-døre(9).jpg
Renovering-af-vinduer-og-døre(19).jpg

Referencer

Frovin har lavet nogle bemærkelsesværdige projekter gennem tiderne. Find inspiration og læs mere om historierne her.

Se vores cases her
snittegninger.jpg (1)
Snittegninger

Her finder du snittegninger af vores koblede døre.

Snittegninger

brochure-Frovin.jpg
Vejledning

Find vejledninger og informationer om montage, drift og vedligeholdelse af vores yderdøre.

Se alle vejledninger her

Frovinproduktion 146 (1)
Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine døre.

  • Sådan maler du dine døre
  • Justering og smøring
  • Dug - Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV-og-CE-mærkning.jpg (3)
DVV og CE-mærket

Alle døre og vinduer fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er derfor både DVV-certificerede og CE-mærkede.

Vores certificeringer og mærkninger er med til at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet.

Læs mere om certificeringer og mærkninger

renovering-nye-vinduer-og-døre6.jpg
Glas og ruder

Alle vores vinduer og døre bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme.
Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.

Læs mere om alle vores glas muligheder

Åbningsretning (1)

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen er vigtig at tage stilling til. Terrassedøre går ofte udad og facadedøre indad. Men det er helt op til dig, hvad du synes virker bedst. Har du f.eks. en mindre altan og ikke en stor terrasse, så vil det være bedre, at terrassedøren åbner indad.

Se på skemaet hvordan man betegner en dør – alt efter hvilken side den går til – altså om den er højre- og venstrehængt.

Loading...