Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Klassiske kvalitetsvinduer efter mål 

Ældre og bevaringsværdige bygninger fortjener kvalitetsvinduer med respekt for den oprindelige stil. Det er filosofien bag Frovins vinduer og døre. Hos Frovin producerer vi koblede vinduer efter mål, som komplimenterer og fremhæver de håndværksmæssige traditioner og den klassiske arkitektur. Vinduerne opfylder alle krav til energi- og isoleringsevne og kommer med høj kvalitet af kernetræ med 10 års garanti.

Frovin og bæredygtighed

I Frovin har vi en bæredygtig tilgang til det at producere vinduer og døre.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug, og Frovin er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

Dæmp støjen med lydisolerende vinduer

Særligt i ældre bygninger kan støj virke fremtrædende. Støj fra trafik, industri eller liv i gaden. Det er ikke kun forstyrrende, men også skadeligt for helbred og sundhed. Koblede vinduer fra Frovin er kvalitetsvinduer, der reducerer støjen og giver en bedre isolering.

Det er vigtigt for os at give vores kunder størst værdi for pengene. Derfor har vi fået lydtestet forskellige vinduesopbygninger for at finde frem til de bedste løsninger, hvor støjen reduceres og livskvaliteten øges.

Læs mere Frovins lydisolerende vinduer her

 

Kvalitetsvinduer produceret i Danmark

Alle Frovins vinduer er håndværk ned til mindste detalje. De er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner – efter mål og malet af erfarne og specialiserede medarbejdere. Vores produktion foregår i Danmark, i Nykøbing Mors, og vi anvender udelukkende FSC-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet.

Vores vinduer er kittet i hånden. Større produktioner kitter vi med vores prisvindende kitrobot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre. Det sikrer en ensartet og flot finish.

Læs mere om Frovins kvalitet

Energioptimerede glas og ruder

Kvalitetsvinduer fra Frovin kommer med forskellige typer af glas og ruder, der gør det muligt at vælge den løsning, der passer bedst til boligen. Alle vores koblede vinduer bliver produceret med et enkelt glas i den yderste ramme, f.eks. med almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas eller buet glas.

I den inderste ramme er en lavenergirude, som er en energibesparende og støjreducerende løsning. Frovins koblede vinduer er i forvejen mere lyddæmpende end almindelige termoruder, men er der behov for ekstra god lyddæmpning, anbefaler vi, at der monteres en særlig lyddæmpende rude. Den består af to glas med hver sin tykkelse.

Læs mere om glas og ruder her

Farver

Kvalitetsvinduer fra Frovin kommer i otte standardfarver, der passer til de fleste bygninger. Standardfarverne er blot et udvalg af muligheder, og vi leverer også forskellige farver udvendigt og indvendigt. På den måde er det muligt at vælge de farver, der komplimenterer både bygning og indretning bedst.

Læs mere om overfladebehandling og farver her

Kontakt

Frovins konsulenter sidder klar til at rådgive om alt lige fra valg af kvalitetsvinduer og modeller til tilskudsregler for renovering af bevaringsværdige bygninger.

Kontakt os

Store Strandstræde

Den charmerende gade Store Standstræde i København har fået et ansigtsløft, hvor fem af gadens bygninger er blevet renoveret med kvalitetsvinduer fra Frovin. Med farver i gammel københavnerstil, specialproduceret glas og forskellige vinduesmål.

Se det smukke resultat

Privat villa

En omfattende renovering af en privat villa fra 1897, hvor nye vinduer til hjemmet fra Frovin matcher den elegante villas klassiske udtryk og samtidig bidrager med en væsentlig støj- og energireduktion.

Se villaen her

Bæredygtige kvalitetsvinduer, der optimerer indeklimaet

Hos Frovin producerer vi bæredygtige vinduer og døre, som tager hensyn til mennesket og skåner miljøet mest muligt. Det vil sige, at processer og materialer er nøje udvalgte og gennemtænkte – lige fra træet bliver fældet, til vinduet er monteret i bygningen.

Faktisk placerer vi os blandt Europas bedste, når det gælder koblede energivinduer og -døre. Vores vinduer og døre er energimærke A som standard, hvilket vil sige, at de minimerer energiudslippet og optimerer indeklimaet. Det bidrager til et mindre CO2-udslip og i sidste ende en lavere varmeregning.

Læs mere om vores bæredygtige tilgang her