< Forside

Klassiske kvalitetsvinduer efter mål

Ældre og bevaringsværdige bygninger fortjener kvalitetsvinduer med respekt for den oprindelige stil. Det er filosofien bag Frovins vinduer og døre. Hos Frovin producerer vi koblede vinduer efter mål, som komplimenterer og fremhæver de håndværksmæssige traditioner og den klassiske arkitektur. Vinduerne opfylder alle krav til energi- og isoleringsevne og kommer i høj kvalitet af kernetræ med 10 års garanti.

Frovin og bæredygtighed

For Frovin handler bæredygtighed om at udnytte de råvarer og ressourcer, vi har til rådighed bedst muligt - og på samme tid minimere energiforbrug og spild.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. Endvidere er Frovin registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

10Aars Garanti Vinduer (2)

Kvalitetsvinduer med 10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af FSC®-certificeret kernetræ af højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter.

Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også vores stærke specialkit.

Læs mere om 10 års garanti

Renovering-nye-vinduer-og-døre(2).jpg

Dæmp støjen med lydisolerende vinduer

Særligt i ældre bygninger kan støj virke fremtrædende. Støj fra trafik, industri eller liv i gaden. Det er ikke kun forstyrrende, men også skadeligt for helbred og trivsel. Koblede vinduer fra Frovin er kvalitetsvinduer, der reducerer støjen og giver en bedre isolering.

Det er vigtigt for os at give vores kunder størst værdi for pengene. Derfor har vi fået lydtestet forskellige vinduesopbygninger for at finde frem til de bedste løsninger, hvor støjen reduceres og livskvaliteten øges.

Læs mere om Frovins lydisolerende vinduer her

 

Kvalitetsvinduer produceret i Danmark

Alle Frovins vinduer er håndværk ned til mindste detalje. De er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner – efter mål og malet af erfarne og specialiserede medarbejdere. Vores produktion foregår i Danmark, i Nykøbing Mors, og vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet.

Vores vinduer er kittet af en kitrobot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre, hvor det er muligt. Det sikrer en ensartet og flot finish på vores kittede vinduer. Buede og skrå elementer samt små detaljer håndkittes.

Læs mere om Frovins kvalitet
IMG 1428 Bred
00 Bottomcut

Energioptimerede glas og ruder

Kvalitetsvinduer fra Frovin kommer med forskellige typer af glas og ruder, som gør det muligt at vælge den løsning, der passer bedst til boligen. Alle vores koblede vinduer bliver produceret med et enkelt glas i den yderste ramme, f.eks. med almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas eller buet glas.

I den inderste ramme er en lavenergirude, som er en energibesparende og støjreducerende løsning. Frovins koblede vinduer er i forvejen mere lyddæmpende end almindelige termoruder, men er der behov for ekstra god lyddæmpning, anbefaler vi, at der monteres en særlig lyddæmpende rude. Den består af to glas med hver sin tykkelse.

Læs mere om glas og ruder her

farver.jpg

Farver

Kvalitetsvinduer fra Frovin kommer i otte standardfarver, der passer til de fleste bygninger. Standardfarverne er blot et udvalg af muligheder, og vi leverer også forskellige farver udvendigt og indvendigt. På den måde er det muligt at vælge de farver, der komplimenterer både bygning og indretning bedst.

Læs mere om overfladebehandling og farver her
Renovering-af-vinduer-og-døre(6).jpg

Sprosser

Vinduer med sprosser er med til at bevare en klassisk arkitektur. Vores sprosser har den originale smalle dimension og en flot klassisk profil, så designet passer til arkitekturen i klassiske og bevaringsværdige huse.

Sprosserne er 25 mm og i rent træ. De er monteret på den yderste ramme, så de matcher den oprindelige stil.

Se mere om sprosser her

Jan Saabye 1400X930

Kontakt

Frovins konsulenter sidder klar til at rådgive om alt lige fra valg af kvalitetsvinduer og modeller til tilskudsregler for renovering af bevaringsværdige bygninger.

Kontakt Frovin
Renovering-nye-vinduer-og-døre(8).jpg

Store Strandstræde

Den charmerende gade Store Standstræde i København har fået et ansigtsløft, hvor fem af gadens bygninger er blevet renoveret med kvalitetsvinduer fra Frovin. Med farver i gammel københavnerstil, specialproduceret glas og forskellige vinduesmål.

Se det smukke resultat
Renovering Af Vinduer Og Doere 1

Privat villa

En omfattende renovering af en privat villa fra 1897, hvor nye vinduer til hjemmet fra Frovin matcher den elegante villas klassiske udtryk og samtidig bidrager med en væsentlig støj- og energireduktion.

Se villaen her

Loading...