Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduer

Hos Frovin producerer vi moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Ældre og bevaringsværdige bygninger fortjener vinduer, som holder den oprindelige stil og arkitektur. Med udgangspunkt i den håndværksmæssige tradition skaber vi koblede vinduer, som komplimenterer og fremhæver den oprindelige stil. Frovins vinduer er konstrueret, så de opfylder alle moderne krav til energi og isoleringsevne.

Dæmp støjen med koblede vinduer

Frovins koblede vinduer er testet til at kunne sænke lyden med op til 36dB (Uden hensyntagen til C; Ctr).

Det skønnes, at vejstøj er medvirkende til, at flere hundrede danskere dør for tidligt hvert år. Frovins koblede vinduer og døre kan gøre rigtig meget for at dæmpe støjniveauet i din bolig. På lydlaboratorium har vi fået lydtestet forskellige vindues-opbygninger for at finde frem til de løsninger, der giver vores kunder størst værdi for pengene.

Læs mere om lyddæmpning

 

Kvalitetsvinduer - produceret i Danmark

Alle Frovins vinduer er håndværk ned til mindste detalje. De er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner – efter mål og malet af erfarne og specialiserede medarbejdere. Vores produktion foregår i Danmark, i Nykøbing Mors, og vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet fra skandinaviske skove.

Vores koblede vinduer er kittet i hånden. Større produktioner kitter vi med vores prisvindende kit-robot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre. Det sikrer en ensartet og flot finish. Hver gang.

Læs mere om Frovins kvalitet

Glas og ruder med valgfrihed

Alle vores koblede vinduer bliver produceret med et enkelt glas i den yderste ramme. Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.
Det betyder, at du nemt kan skræddersy dit vindue, nøjagtigt som du ønsker – så det matcher og fremhæver facadens oprindelige arkitektoniske udtryk. 

I den inderste ramme får du en lavenergi-rude, der giver dig den en energibesparende eller støjreducerende løsning.

Læs om alle glas muligheder her

Farver

Alle vores koblede vinduer kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.

Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Læs mere om overfladebehandling og farver her

Kontakt

Frovins konsulenter sidder klar til at rådgive dig om alt fra valg af modeller til tilskudsregler for renovering af bevaringsværdige bygninger.

Kontakt os

Store Strandstræde

Den charmerende gade Store Strandstræde i København har fået et ansigtsløft, hvor fem af gadens bygninger er blevet renoveret med nye vinduer. Med farver i gammel københavnerstil, specialproduceret glas og forskellige vinduesmål.

Se det smukke resultat

Privat villa

En omfattende renovering af en privat villa fra 1897. Vinduerne fra Frovin matcher den elegante villas klassiske udtryk – og bidrager samtidig med en væsentlig støj- og energireduktion.

Se villaen