Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Termovinduer

Hos Frovin producerer vi ligeledes klassiske – ikke koblede – termovinduer, terrassedøre og facadedøre i certificeret fyrretræ af højeste kvalitet.

Termovinduerne er med 2- eller 3-lags lavenergiruder og fås med ned til 25 mm sprosser og klassisk profilering, så de passer godt til den klassiske byggestil.

Brug dem f.eks. ud mod baggården - eller andre steder, hvor stilen skal holdes, men hvor det ikke behøver at være koblede vinduer.

Vores termovinduer produceres på samme fabrik i Danmark som vores koblede vinduer og døre. Det sikrer dig en høj DVV-certificeret kvalitet med stor fokus på energioptimering.

 

Træ

Frovins vinduer og døre i træ er produceret i fingerskarret fyrretræ, der næsten er uden knaster - og derved har et minimum af harpiksudtræk.

Træelementerne har 90% kernetræ, der hvor træet er mest udsat. Kernetræ er meget holdbart overfor vind og vejr, så jo mere kernetræ - jo længere levertid.  Sol, regn og vind påvirker træets maling og nedbryder over tid malingens struktur og styrke. Det må derfor forventes at trævinduer skal males hvert 5. - 7. år.

Er du ikke så meget til vedligeholdelse, kan du vælge træ/alu.

Træ/alu

Træ/alu døre og vinduer har stadig den samme klassiske stil indvendigt. Men udvendigt beskytter alu-profiler træet både mod sol, vind og vand. Derfor skal karme og rammer ikke males udvendigt - men bare rengøres med sæbevand.

Træ/alu elementer koster lidt mere end træ elementer. Men du skal så ikke bruge penge på stilladser, maling osv.

Value cannot be null. Parameter name: source

Dansk produktion og 10 års garanti

Vores produktion er DVV certificeret og har gennemgående kvalitetstjek – fra træet ankommer til vinduerne bliver leveret hos dig. Derfor giver også 10 års garanti på vores standard vinduer og døre

Læs mere om 10 års garanti

2- eller 3-lags ruder

Standard vinduer og døre med 2-lags glas fra Frovin har en god energiværdi - men ønsker du dig noget ekstra, så kan du få dem med 3-lags ruder. Det giver dig en virkelig energieffektiv løsning, der desuden lever op til kravene i Bygningsreglementet.

Derudover kan du også få dem med ornamentglas, lydglas eller solafskærmende glas.

Læs mere om glas og ruder

Tilbehør og ekstra sikring

Der er en del muligheder for at tilpasse dine vinduer med ekstra tilbehør. Blandt andet fås de med hjørnebånd, så de virkelig kommer til at ligne snedkervinduer. Du kan også vælge mellem hasper/anverfere og paskvilgreb.

Ønsker du at sikre dine vinduer mod indbrud og små børne-fingre – er det også muligt.

Se tilbehør til vinduer

Farver

Standard vinduerne fås i sammen farver som de koblede vinduer. De leveres som udgangspunkt i de 8 standard farver – men vi kan sagtens male dem i andre farver.

Derudover kan du også få forskellige farver udvendig og indvendig.

Kontakt os for mere information om farvevalg

 

Snittegninger

Se snittegninger for koblede vinduer og døre her.

Snittegninger – Koblede vinduer og døre

Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

  • Monteringsvejledning
  • Brugervejledning
  • og meget mere

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

  • Sådan maler du dine vinduer og døre
  • Justering og smøring
  • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket. Vores certificeringer og mærkninger er bevis for, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger

Referencer

Kom bag facaden på udvalgte cases med flotte historiske bygninger, hvor vi har sat vores fingeraftryk. 

Referencer