< Vinduer

Termovinduer

Hos Frovin producerer vi ligeledes klassiske – ikke koblede – termovinduer, terrassedøre og facadedøre i certificeret fyrretræ af højeste kvalitet.

Termovinduerne er med 2- eller 3-lags lavenergiruder og fås med ned til 25 mm sprosser og klassisk profilering, så de passer godt til den klassiske byggestil.

Brug dem f.eks. ud mod baggården - eller andre steder, hvor stilen skal holdes, men hvor det ikke behøver at være koblede vinduer.

Vores termovinduer produceres på samme fabrik i Danmark som vores koblede vinduer og døre. Det sikrer dig en høj DVV-certificeret kvalitet med stor fokus på energioptimering.

Standard Window Outside Anders Cropped (1)
Renovering Nye Vinduer Og Doere 1

Én leverandør gør det nemmere for dig

Alle termovinduer og døre ordreproduceres i Danmark efter individuelle ønsker og behov – nøjagtig som vores koblede vinduer og døre.

For dig som kunde betyder det, at du kun har én leverandør til hele dit vinduesprojekt. F.eks. hvis du ønsker koblede vinduer mod gaden og termoruder mod gården.

Dette betyder – udover optimal logistik i byggeperioden – en ensartethed i udformning og betjening, som fuldender projektet stilmæssigt - til daglig glæde for brugerne.

Træ

Frovins vinduer og døre i træ er produceret i fingerskarret fyrretræ, der næsten er uden knaster - og derved har et minimum af harpiksudtræk.

Træelementerne har 90% kernetræ, der hvor træet er mest udsat. Kernetræ er meget holdbart overfor vind og vejr, så jo mere kernetræ - jo længere levetid.  Sol, regn og vind påvirker træets maling og nedbryder over tid malingens struktur og styrke. Det må derfor forventes, at trævinduer skal males hvert 5.-7. år.

Er du ikke så meget til vedligeholdelse, kan du vælge træ/alu.

Træ/alu

Træ/alu døre og vinduer har stadig den samme klassiske stil indvendigt, men udvendigt beskytter alu-profiler træet både mod sol, vind og vand. Derfor skal karme og rammer ikke males udvendigt - men bare rengøres med sæbevand.

Træ/alu elementer koster lidt mere end træ elementer. Men du skal så ikke bruge penge på stilladser, maling osv.

Vibeke1400x930

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Find din kontakt

 

Frovin Garanti 255X255

Dansk produktion og 10 års garanti

Vores produktion er DVV certificeret og har gennemgående kvalitetstjek – fra træet ankommer til vinduerne bliver leveret hos dig. Derfor giver også 10 års garanti på vores standard vinduer og døre

Læs mere om 10 års garanti

2 Lags Træ 3 Lags Træ (1)

2- eller 3-lags ruder

Termovinduer og -døre med 2-lags glas fra Frovin har en god energiværdi - men ønsker du dig noget ekstra, så kan du få dem med 3-lags ruder. Det giver dig en virkelig energieffektiv løsning, der desuden lever op til kravene i Bygningsreglementet.

Derudover kan du også få dem med ornamentglas, lydglas eller solafskærmende glas.

Læs mere om glas og ruder

Tilbehør og ekstra sikring

Der er en del muligheder for at tilpasse dine termovinduer med ekstra tilbehør. Blandt andet fås de med hjørnebånd, så de virkelig kommer til at ligne snedkervinduer. Du kan også vælge mellem hasper/anverfere og paskvilgreb. Vær opmærksom på, at ikke alt tilbehør kan fås til termovinduer.

Ønsker du at sikre dine vinduer mod indbrud og små børne-fingre – er det også muligt.

Se tilbehør til vinduer
Tilbehør Til Vinduer
farver.jpg

Farver

Termovinduerne fås i samme farver som de koblede vinduer. De leveres som udgangspunkt i de 8 standard farver – men vi kan sagtens male dem i andre farver.

Derudover kan du også få forskellige farver udvendig og indvendig.

Kontakt os for mere information om farvevalg

Sprosser

Vi har tre sprossedimensioner til termovinduer: 25, 42 eller 60 mm. De er pålagte og lavet i træ indvendigt – og alu udvendigt. Så kan de holde til det danske vejr og behøver ikke blive malet.

snittegninger.jpg (1)
Snittegninger

Se snittegninger for vinduer og døre her.

Snittegninger - vinduer og døre

brochure-Frovin.jpg
Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

  • Monteringsvejledning
  • Brugervejledning
  • og meget mere

Se alle vejledninger her

Frovinproduktion 146 (1)
Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

  • Sådan maler du dine vinduer og døre
  • Justering og smøring
  • Dug - Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV-og-CE-mærkning.jpg (3)
DVV og CE-mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket. Vores certificeringer og mærkninger er bevis for, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Læs mere om certificeringer og mærkninger

Referencer

Kom bag facaden på udvalgte cases med flotte historiske bygninger, hvor vi har sat vores fingeraftryk. 

Referencer
renovering-nye-vinduer-og-døre11.jpg
renovering-nye-vinduer-og-døre7.jpg
Loading...