< Forside

Farver

Alle vores koblede vinduer og døre er malet og kan leveres i flere standard farvemuligheder, der passer til de fleste bygninger.

Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig. En del af vores beslag fås også malede i disse standardfarver. De otte farver der er vist her på siden er vores standardfarver. Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Hvis standardfarverne ikke passer til bygningen og indretningen, er det muligt at vælge andre farver.

Træelementer males som standard i en glans 25 udvendig og indvendig.

Farvet kit

Frovin Vinduer & Døre anvender en særlig vedligeholdelsesnem kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed samt en pænere facade der holder i årevis. Den fås i standardfarverne: Hvid, sort og grøn.

Kontakt os for mere information om farvevalg.

Kontakt
farver.jpg
IMG 0223

Beskyttelse mod vind og vejr

Det danske vejr kan være hårdt ved vinduer og døre. Vores elementer gennemgår en grundig overfladebehandling, før de forlader fabrikken for at yde optimal beskyttelse.

Behandlingen sker efter det miljøvenlige 2-ØKO system med en vandfortyndbar fungicidholdig grunding samt en diffusionsåben akrylbaseret topcoat i glans 25 med en samlet lagtykkelse på minimum 80 my.

Loading...