Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Certificeringer og mærkninger

Vores vinduer og døre lever op til branchens strengeste kvalitetskrav.

DVV-certificeret og CE-mærket

Frovins vinduer og døre er mærket med kvalitetsmærket DVV (Dansk Vindues Verifikation). Det betyder, at vi frivilligt er underlagt uvildige fabrikskontroller, og det er din sikkerhed for, at vores kvalitet er i orden og velegnet til det danske klima.

Desuden er alle vores vinduer og døre CE-mærkede i henhold til EU-lovgivningen.

Se ydeevnedeklarationer / CE mærker nedenfor.

FSC®

Frovin vinduer og døre er produceret af FSC®-mærket nordeuropæisk træ. På den måde sætter vi et positivt miljøaftryk ved aldrig at bruge mere træ, end skovene kan nå at genproducere. Og det er vigtigt, da alle vores koblede vinduer og døre er lavet af rene træprodukter, som har den helt store fordel, at det er en fornyelig ressource. 

Samtidig sikrer FSC® omtanke for natur, dyr og mennesker i skovene.

Ved at købe FSC®-certificerede produkter passer du på naturen, og du imødekommer de nuværende og fremtidige krav om bæredygtighed i byggeriet.

Læs mere om FSC®

Indeklimamærket

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for påvirkningen af luftkvaliteten i indeklimaet.

Ved at vælge Indeklimamærkede produkter sikrer du dig, at produkterne ikke afgiver giftstoffer, men bidrager til det gode og sunde indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed.

Læs mere om Indeklimamærket