< Forside

Om Frovin

Sønderjyske By

Frovin er en af Danmarks største og førende
producenter af koblede vinduer, koblede døre og foldedøre

Frovin blev grundlagt for 40 år siden på en blanding af respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner og ønsket om at producere kvalitetsvinduer og døre, der understøtter den oprindelige arkitektur.

Vi har siden lavet løbende tilpasninger, så produktet er gennemtestet og dokumenteret og i dag fremstår med markedets bedste lyd- og energiperformance på koblede vinduer. 

Vores vinduer og døre er produceret af ren FSC®-certificeret fyrretræ og imødekommer således de fremtidige krav om bæredygtighed i byggeriet.

Renovering-af-vinduer-og-døre(13).jpg

Vinduer og døre med respekt for historien

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Og med vores knowhow og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført og gennemtænkt resultat.

Vores produktion foregår i Nykøbing Mors, og bag Frovin står erfarne og specialiserede medarbejdere og en teknologisk maskinpark i absolut topklasse.

Frovin og bæredygtighed

For Frovin handler bæredygtighed om at udnytte de råvarer og ressourcer, vi har til rådighed bedst muligt - og på samme tid minimere energiforbrug og spild.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. Endvidere er Frovin registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

Detoprindeligevindue Video2

Det oprindelige vindue

Frovin bidrager til at værne om bygningers historiske udtryk. 

Går man en tur ad Store Strandstræde i indre København, ses et fint eksempel på, hvordan Frovin vinduer kan matche et historisk udtryk og med respekt for datidens håndværk tage hensyn til både kvalitet, æstetik og bæredygtighed.

De gamle facader er smukt og nænsomt renoveret - både i forhold til materialer og farvevalg - også når det kommer til vinduerne. 

Frovin har leveret koblede vinduer til mange historiske ejendomme, som fx Store Strandstræde og Den Sønderjyske By, og hvert enkelt vindue er nøje produceret og tilpasset facaden, så de bidrager til at bevare bygningernes oprindelige udseende og æstetiske udtryk.   

Sådan understøtter Frovin vinduer, at klassiske bygningers udseende bevares, og værner samtidig om byens historie, så beboere og besøgende fortsat får lov at opleve de gamle kvarterers charme.  

Se det vellykkede resultat her:

Se video

Renovering Nye Vinduer Og Doere 1

Klassisk arkitektur gennem 40 år

Gennem mere end 40 år har vi samarbejdet med arkitekter og håndværkere om at producere og levere produkter, der kan leve op til bygningernes historie, også for den næste generation. Dette stiller store krav til os som producent for at sikre, at kvaliteten og dokumentationen altid er opdateret.

Vores speciale har fra starten været at producere koblede vinduer og koblede døre, der respekterer husets arkitektur og udformning. I høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Sådan er det stadig hos Frovin - også de næste 40 år.

IMG 1429

5 gode grunde til at vælge vinduer og døre fra Frovin

1. Dansk håndværk, design og kvalitet

2. 40 års erfaring

3. DVV- og FSC®-certificering

4. Hurtig levering

5. 10 års garanti

 

Læs mere om Frovins kvalitet

Frovin Garanti 255X255

10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af kernetræ i højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter. 

Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også vores stærke specialkit.  

Læs mere om 10 års garanti her

brochure-Frovin.jpg

Frovins profilbrochurer

Download brochurer som PDF her:

Siden 2006 har Frovin været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Inwido forbedrer indeklimaet med vinduer og døre. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. 

Inwido udgøres af 34 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere i 12 lande. I 2023 omsatte Inwido for 9 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse her LinkedIn og www.inwido.com 

Whistleblower-ordning

Vi værner om vores virksomhed og omdømme og bestræber os på at være en transparant og professionelt drevet virksomhed, der efterlever de retningslinjer, som er foreskrevet i vores Code of conduct. I Inwido koncernen har vi en lovbestemt whistleblower-ordning, som kan bruges til at advare os om alvorlige lovovertrædelser og tilsvarende alvorlige forhold, der påvirker mennesker, vores organisation, samfundet eller miljøet, som fx bestikkelse, bedrageri og chikane. Din indberetning kan indeholde oplysninger om strafbare handlinger, uregelmæssigheder, overtrædelser eller andre handlinger, der er i strid med national- eller EU-lovgivning indenfor en virksomhedsrelateret sammenhæng.

Whistleblower-ordningen findes ved at benytte dette link: (WhistleB, Whistleblowing Centre)

Loading...