Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Om Frovin

Frovin er én af Danmarks største og førende
producenter af koblede vinduer, koblede døre og foldedøre

Frovin blev grundlagt for 40 år siden på en blanding af respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner og ønsket om at producere kvalitetsvinduer og døre, der understøtter den oprindelige arkitektur.

Man har siden lavet løbende tilpasninger således, at produktet er gennemtestet og dokumenteret og i dag fremstår med markedets bedste lyd- og energiperformance på koblede vinduer. 

Medarbejderne er grundigt oplært i produkterne og deres tekniske performance og får løbende træning samt uddannelse for at kunne yde vores kunder den bedste service.

Vinduer og døre med respekt for historien

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Og med vores knowhow og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført og gennemtænkt resultat.

Al vores produktion foregår i Danmark, og bag Frovin står erfarne og specialiserede medarbejdere og en teknologisk maskinpark i absolut topklasse.

Klassisk arkitektur gennem 40 år

Gennem mere end 40 år har vi samarbejdet med arkitekter og håndværkere om at producere og levere produkter, der kan leve op til bygningernes historie, også for den næste generation. Dette stiller store krav til os som producent for at sikre, at kvaliteten og dokumentationen altid er opdateret.

Vores speciale har fra starten været at producere koblede vinduer og koblede døre, der respekterer husets arkitektur og udformning. I høj kvalitet og til en fornuftig pris.
Sådan er det stadig hos Frovin - også de næste 40 år.

10 års garanti

Alle Frovins vinduer er produceret tro mod håndværksmæssige traditioner – af erfarne håndværkere og materialer af den allerhøjeste kvalitet. Det gør os i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på både kit og træ.

Læs mere om 10 års garanti her

Frovin Vinduer og Døre blev grundlagt i 1975 og har siden 2006 været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed.

I 2019 omsatte Inwido for 6,6 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,7%. Inwido beskæftiger ca. 4400 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Læs mere om Inwido her.