Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Om Frovin

Frovin er én af Danmarks største og førende
producenter af koblede vinduer, koblede døre og foldedøre

Frovin blev grundlagt for 40 år siden på en blanding af respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner og ønsket om at producere kvalitetsvinduer og døre, der understøtter den oprindelige arkitektur.

Vi har siden lavet løbende tilpasninger således, at produktet er gennemtestet og dokumenteret og i dag fremstår med markedets bedste lyd- og energiperformance på koblede vinduer. 

Vores vinduer og døre er produceret af ren FSC®-mærket fyrretræ og imødekommer således de fremtidige krav om bæredygtighed i byggeriet.

Vinduer og døre med respekt for historien

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Og med vores knowhow og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført og gennemtænkt resultat.

Al vores produktion foregår i Nykøbing Mors, og bag Frovin står erfarne og specialiserede medarbejdere og en teknologisk maskinpark i absolut topklasse.

Frovin og bæredygtighed

I Frovin har vi en bæredygtig tilgang til det at producere vinduer og døre.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug, og Frovin er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

Klassisk arkitektur gennem 40 år

Gennem mere end 40 år har vi samarbejdet med arkitekter og håndværkere om at producere og levere produkter, der kan leve op til bygningernes historie, også for den næste generation. Dette stiller store krav til os som producent for at sikre, at kvaliteten og dokumentationen altid er opdateret.

Vores speciale har fra starten været at producere koblede vinduer og koblede døre, der respekterer husets arkitektur og udformning. I høj kvalitet og til en fornuftig pris.
Sådan er det stadig hos Frovin - også de næste 40 år.

10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af FSC-certificeret kernetræ af højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter. 

 Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også kitning, herunder vores stærke specialkit i form af vedhæftning, rynkedannelse og krakelering, og glaskit.  

Læs mere om 10 års garanti her

Frovin Vinduer og Døre blev grundlagt i 1975. Siden 2006 har Frovin været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Inwido forbedrer indeklimaet med vinduer og døre. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb.

Inwido udgøres af 32 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.900 medarbejdere i 11 lande. I 2022 omsatte Inwido for 9,5 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse her LinkedIn og www.inwido.com

Frovins profilbrochurer

Download brochurer som PDF her: