< Forside

Kit - med 10 års garanti

Kitning(1).jpg

Frovin vinduer og døre anvender en særlig kit, der giver god holdbarhed og en pæn facade i årevis. Kitningen er en automatiseret proces, som sikrer høj og ensartet kvalitet.

Hos Frovin bruger vi i dag en gennemprøvet kit, der sparer tid og kræfter på vedligeholdelse og som sikrer facaden et pænt udseende i mange år frem. Fugemassen er en 1-komponent MS polymerbaserede fugemasse til glaskitning med lav vedligeholdelse. Den skal først overmales, når vinduets udvendige trædele trænger til opfriskning, hvilket vil sige 7-10 år efter montering.

Frovin giver dig 10 års produktgaranti, der også omfatter glaskitten. Det giver dig et minimum af omkostninger, og du opnår den bedste totaløkonomi.

Kitning(2').jpg

Kit med minimal vedligeholdelse

Frovin anvender en speciel kit til glaskitning, som har en lang holdbarhed og binder tæt på træ og glas.

Med vores kit får du både et UV- og vejrbestandigt, smudsafvisende og holdbart materiale med minimalt svind, fordi det straks hærder til en hård komprimeret masse. Kitten skal blot vedligeholdes på linje med resten af vinduet.

Frovin Garanti 255X255

10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af kernetræ i højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter. 

Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også vores stærke specialkit.  

Læs mere om 10 års garanti her

Loading...