Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Kit - med 10 års garanti

Frovin vinduer og døre anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der giver god holdbarhed og en pæn facade i årevis. Kitningen er en automatiseret proces, som sikrer høj og ensartet kvalitet.

Hos Frovin bruger vi i dag en gennemprøvet kit, der sparer tid og kræfter på vedligeholdelse og som sikrer facaden et pænt udseende i mange år frem. Den vedligeholdelsesfri 1-komponent MS polymerbaserede fugemasse til glaskitning skal først overmales, når vinduets udvendige trædele trænger til opfriskning. Hvilket vil sige 7-10 år efter montering.

Frovin giver dig 10 års produktgaranti, der også omfatter glaskitten. Du slipper for løbende vedligeholdelse. Det giver dig et minimum af omkostninger og du opnår den bedste totaløkonomi. På vores producerede special-elementer gives 5 års garanti.

10 års garanti

Alle Frovins vinduer er produceret tro mod håndværksmæssige traditioner – af erfarne håndværkere og materialer af den allerhøjeste kvalitet. Det gør os i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på både kit og træ.

Læs mere om 10 års garanti her