Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Kit - med 10 års garanti

Frovin vinduer og døre anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der giver god holdbarhed og en pæn facade i årevis. Kitningen er en automatiseret proces, som sikrer høj og ensartet kvalitet.

Hos Frovin bruger vi i dag en gennemprøvet kit, der sparer tid og kræfter på vedligeholdelse og som sikrer facaden et pænt udseende i mange år frem. Den vedligeholdelsesfri 1-komponent MS polymerbaserede fugemasse til glaskitning skal først overmales, når vinduets udvendige trædele trænger til opfriskning. Hvilket vil sige 7-10 år efter montering.

Frovin giver dig 10 års produktgaranti, der også omfatter glaskitten. Du slipper for løbende vedligeholdelse. Det giver dig et minimum af omkostninger og du opnår den bedste totaløkonomi. På vores producerede special-elementer gives 5 års garanti.

10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af FSC-certificeret kernetræ af højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter. 

 Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også kitning, herunder vores stærke specialkit i form af vedhæftning, rynkedannelse og krakelering, og glaskit.  

Læs mere om 10 års garanti her