Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Koblede vinduer

Koblede vinduer fra Frovin giver dig høj kvalitet og isoleringsevne koblet med det oprindelige, klassiske design.

Frovins koblede vinduer er til boliger, der fortjener at blive renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur. Men koblede vinduer er også perfekte til nybyggeri.

Vinduerne er kittede – som originale klassiske vinduer med smalle sprosser.

Med koblede vinduer fra Frovin får du

 • Unik isoleringsevne
 • Effektiv støjdæmpning
 • Lang holdbarhed
 • Høj funktionalitet
 • Ægte sprosser og original kitfals
 • Dansk håndværk, dansk design og dansk kvalitet

Energioptimering og bæredygtighed

At spare på energien er ikke kun godt for miljøet og klodens fremtid – det sparer også penge på varmeregningen. I Frovin har vi meget stor fokus på at lave produkter, som er det optimale indenfor energibesparende vinduer og døre.

Vi forsøger desuden på alle måder at sænke energiforbruget i vores produktion. Træet vi bruger, kommer udelukkende fra FSC®-certificeret skovbrug, som genplanter og tager hensyn til miljø og natur. I vores produktion minimerer vi alt spild. Så f.eks. tiloversbleven træ og savsmuld genanvendes til træbriketter eller vi bruger det selv til opvarmning.

Se energimærker her

Modeller

Koblede vinduer, der passer til enhver klassisk facade.

Hos Frovin leverer vi en bred vifte af forskellige vinduesmodeller, der fører facader tilbage til den oprindelige stil - med respekt for datidens arkitektur og æstetik.

Alle vinduesmodeller og konkrete mål er individuelt tilpasset, så de matcher bygningens oprindelige udtryk til forveksling og derved genskaber den klassiske stil.

Se et lille UDVALG af vindues-modeller herunder.

Referencer

Kom bagom facaden på udvalgte reference-cases med flotte historiske bygninger, hvor vi har sat vores fingeraftryk.

Referencer

Forskellige typer af koblede vinduer

A-vinduet
Et koblet energivindue

U-værdi 0,94

Vores unikke koblede vindue – A-vinduet – opfylder de strenge energikrav, der gælder for BR18 tillægget til Bygningsreglementet.
U-værdien på A-vinduet er blot 0,94. A-vinduet holder sig dog indenfor en yderst fornuftig økonomiramme i forhold til andre A-vinduer.

 

AU-vinduet
Et koblet energivindue i topklasse

U-værdi 0,82

Gennem en målrettet produktudvikling er det lykkedes os at udvikle et af markedets bedste koblede vinduer – også når det gælder energioptimering.
AU-vinduet, er et unikt koblet energivindue – som fuldt ud lever op til de strenge energikrav i BR18 tillægget til Bygningsreglementet. U-værdien på AU-vinduet er blot 0,82 - hvilket gør det til ét af Europas bedste koblede energivinduer.
AU-vinduet fås også som støjreducerende. Foruden de energi- og lydmæssige fordele rummer AU-vinduet naturligvis de samme æstetiske kvaliteter, som kendetegner Frovins øvrige koblede vinduer.

AL-Vinduet
Et koblet energi- og lydvindue

U-værdi 0,85

Med AL-vinduet får du et koblet vindue i særklasse. Udover en høj og gennemført konstruktion, kan vi her tilbyde et vindue som er i top – båden hvad angår energioptimering og lyddæmpning.
U-værdien på AL-vinduet er blot 0,85 - som er enestående for et koblet vindue kombineret med en dokumenteret lydperformance på RW=34 dB. Det lever dermed helt op til BR18 tillægget.
AL-vinduet er samtidig også yderst fornuftig økonomisk i forhold til andre ikke koblede lydvinduer og en smuk æstetisk løsning til klassiske ejendomme med støjudfordringer.
Husk at du med fordel kan vælge lydvinduer både mod gård og gade, for at opnå den fulde effekt af lyddæmpningen.

10 års garanti

Alle Frovins vinduer er produceret tro mod håndværksmæssige traditioner – af erfarne håndværkere og materialer af den allerhøjeste kvalitet. Det gør os i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på både kit og træ.

Læs mere om 10 års garanti her

Tilbehør - de små detaljer, der gør den store forskel

Vi ved, at det rette tilbehør, som greb og hængsler er prikken over i’et, der sikrer dig et gennemført og gennemtænkt resultat. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af vinduestilbehør, der fuldender dine vinduers udtryk.

Læs mere om tilbehør til vinduer

Glas og ruder med valgfrihed

Alle vores koblede vinduer bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme. Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.
Det betyder, at du nemt kan skræddersy dit vindue nøjagtigt som du ønsker – så det matcher og fremhæver facadens oprindelige arkitektoniske udtryk.
I den inderste ramme får du en lavenergi-rude, der giver dig den en energibesparende eller støjreducerende løsning.

Læs om alle glas mulighederne her

Farver

Alle vores koblede vinduer kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig. Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Frovin anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis. Den fås i følgende standard farver: Hvid, sort og grøn.

Kontakt os for mere information om farvevalg.

 

Sprosser og poste

Den yderste ramme på Frovins koblede vinduer er med et-lags glas og gennemgående sprosser med kitfals. Sprosserne har den originale smalle dimension, som klassiske vinduer fra fordums tid. Kitfalsen har en gennemprøvet bredde, så kittet hæfter optimalt og sikrer at vinduet forbliver tæt.

Vores sprosser og poste har desuden en flot klassisk profil, så designet passer til arkitekturen i klassiske og bevaringsværdige huse.

Snittegninger

Her kan du finde snittegninger for de koblede vinduer og døre

Snittegninger – Koblede vinduer og døre

Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

 • Monteringsvejledning
 • Brugervejledning
 • og meget mere

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

 • Sådan maler du dine vinduer og døre
 • Justering og smøring
 • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket.
Vores certificeringer og mærkninger er din sikkerhed for, at du får et produkt af den højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger

Farver

Alle vores døre kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.
Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Frovin anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis. Den fås i følgende standard farver: Hvid, sort og grøn.