Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Foldedøre

Åbn for en verden af muligheder med en Frovin foldedør. En foldedør fra Frovin tilfører æstetisk værdi til hele boligfacaden, nedbryder skellet mellem ude og inde – og sikrer et stort, naturligt lysindfald.

Frihed og fleksibilitet i formfuldendt forening. Dørene er udført i smuk, skandinavisk stil med smalle rammer og gennemtænkte detaljer – alt sammen forenet i en let og elegant konstruktion. Det bevirker, at dørene understøtter boligens arkitektur.

Foldedøren er ikke en koblet dør. Den er konstrueret på samme måde som vores termovinduer og -døre.

Frovins foldedør er det oplagte valg til nybyg og renoveringsprojekter, hvor kvalitet, detaljefokus og fleksibilitet vægtes højt.

Luk naturen ind

Foldedøren giver dig på få sekunder mulighed for at fjerne husets ydervæg og lukke naturen indenfor. Den kan forene hjemmets rum eller forvandle tagterrassen til en del af lejligheden på en varm sommerdag.

Inspiration

Modeller

Foldedørssystemet leveres med 3-10 rammer pr. element. Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle hensyn. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm. Rammevægt max. 70 kg, rammebredde max. 850 mm, rammebredde min. 400 mm.

3 fags foldedør

Bredde min. 1288 mm, max. 2633 mm Højde min. 1200 mm, max. 2400 mm

Foldedøre i etageejendomme

Med en foldedør får du mulighed for at fjerne ydervæggen og lukke udsigten indenfor, og forene altanen som en del af lejligheden. Det bedste er næsten, at den tager minimal plads - i stuen eller på altanen. foldedøren er nem at rulle til side, og udført i et elegant udtryk med smalle rammer i skandinavisk stil, hvor dørene understøtter boligens arkitektur.

Farver

Alle vores koblede vinduer kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.

Farvet Kit
Frovin anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis. Den fås i følgende standard farver: Hvid, sort og grøn.

Teknisk data

 • Foldedøren leveres med 3-10 rammer i bredder fra 1283 mm til 7000 mm og højder op til 2400 mm. Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymmetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle hensyn. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm
 • Karme og rammer i 2øko fyrretræ med 90% kerneandel
 • 46 mm hårdttræsbundkarm
 • 2-lags termoruder
 • 3-lags termoruder
Snittegninger

Se snittegninger for koblede vinduer og døre her.

Snittegninger – Koblede vinduer og døre

Glas og ruder

Alle vores vinduer og døre bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme.
Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.

Læs om alle glas muligheder her

Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

 • Monteringsvejledning
 • Brugervejledning
 • og meget mere

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

 • Sådan maler du dine vinduer og døre
 • Justering og smøring
 • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket. Vores certificeringer og mærkninger er bevis for, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger