< Døre

Foldedøre

Bring naturen indenfor og tilføj en tidløs æstetik til hjemmet. Vores foldedøre giver mulighed for at forene inde- og udeliv samtidig med, at du får et flot og frit lysindfald i boligen. Dørene er udført i en skøn skandinavisk stil med smalle rammer, der folder ind til siden. Det gør foldedøren særligt velegnet til boliger, hvor man ønsker en funktionel dør, der åbner hjemmet op ud mod terrassen eller haven. Derudover skræddersyer vi alle vores foldedøre efter mål, så den bliver tilpasset enhver bolig.

Vores udvalg af foldedøre går hånd i hånd med vores udvalg af termovinduer og -døre, der er velegnet til nybyg eller renoveringen af ældre villaer. Med sin lette og elegante konstruktion kan man også nemt kombinere foldedøren med vores koblede vinduer og døre.

Frovin Folding Door 3D With Hardwood Threshold 4000X4000
Renovering Af Nye Foldedøre(5)

Med en Frovin foldedør får du:

 • Skræddersyet efter mål
 • Fås i op til 7 meters bredde
 • Rammer op til 850 mm brede, hvilket er bredere end de fleste på markedet
 • En elegant integreret køreskinne og specialdesignede bundhængsler med letløbende ruller.
 • Indbrudssikring i form af massive hagekolver og justerbare sikkerhedsslutblik med skråtstillede skruer samt fuldlimede termoruder.
 • Udførlig montageanvisning, der sikrer suveræn funktionalitet.
 • Dobbelttætning mellem rammer, der sikrer tætte døre året rundt.
 • Sprosser i tre forskellige dimensioner: 25, 42 eller 60 mm
 • Foldedøren er med termoruder og kan fås med fyldinger nederst og sprosser, så den holder det klassiske smukke look.


Foldedørhellerupkpk 25

Åbn op til naturen

På få sekunder giver en foldedør mulighed for at forene hjem med natur. Fold døren ind til siden og forvandl tagterrassen eller altanen til en del af boligen i sommerdagene og få frisk luft ind. En foldedør er derfor også velegnet til etageejendomme, så man kan få et større lysindfald og få en mere rummelig fornemmelse.

Inspiration

Modeller

Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller, som er med til at bevare husets oprindelige stil med respekt for både æstetik og arkitektur. Få vores foldedøre med 3-10 rammer, som folder ind til samme side, deles i midten eller asymmetrisk - alt afhænger af personlige ønsker, antallet af rammer og boligens indretning. Vælg mellem 2- eller 3-lags glasruder.

Vi leverer vores foldedøre i bredder fra 1283 mm til 7000 mm og i højder op til 2400 mm. Rammerne skal være mellem 400 og 850 mm brede og vægten må ikke overskride 70 kg.

frovinproduktion-210_trae_red.jpg

Træ

Vi producerer alle vores trædøre i bæredygtigt FSC®-mærket fyrretræ. Derudover er vores døre DVV-mærket og lever op til krav til både kvalitet og holdbarhed.

Alle udvendige overflader på vores foldedøre består af 90 % kernetræ og har fået en grundig overfladebehandling, så døren kan holde til det danske klima. For en ekstra lang levetid anbefaler vi løbende vedligeholdelse og maling efter fem til otte år.

Renovering-af-vinduer-og-døre(21).jpg

Referencer

Udforsk en smuk klassisk villa, der er blevet renoveret med produkter fra Frovin. Se, hvordan en foldedør kan være med til skabe et helt unikt udtryk samtidig med, at du får nem adgang til naturen og kan nyde udsigten.

Se villa

Vibeke1400x930

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Find din kontakt 

Renovering Af Nye Foldedøre(7)

Foldedøre i etageejendomme

Med en foldedør kan man åbne op til udendørslivet og lukke udsigten indenfor. Det bedste er næsten, at den tager minimal plads. Foldedøren er nemt at rulle til side, og er udført i et elegant udtryk i skandinavisk stil, hvor dørene understøtter boligens arkitektur. Det er også muligt at få vores foldedøre med sprosser, som bidrager med et klassisk udtryk.

farver.jpg

Farver

Alle vores døre kan fås i otte standardfarver, som er vores mest anvendte farver. De er blot et mindre udvalg af muligheder, så kontakt os for mere information om farvevalg. Vi leverer også gerne i forskellige farver ud- og indvendigt, så døren kan komplimentere både boligens facade og det indvendige udtryk.

Foldedør 2021

Teknisk data

 • Foldedøren leveres med 3-10 rammer i bredder fra 1283 mm til 7000 mm og højder op til 2400 mm. Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymmetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle hensyn. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm

 • Karme og rammer i 2øko fyrretræ med 90% kerneandel
 • 46 mm hårdttræsbundkarm
 • 2-lags termoruder
 • 3-lags termoruder
snittegninger.jpg (1)
Snittegninger

Her finder du snittegninger af vores koblede døre.

Snittegninger - vinduer og døre

renovering-nye-vinduer-og-døre6.jpg
Glas og ruder

Alle vores vinduer og døre bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme.
Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.

Læs om alle vores muligheder her

brochure-Frovin.jpg
Vejledning

Find vejledninger og informationer om montage, drift og vedligeholdelse af vores yderdøre.

 • Monteringsvejledning
 • Brugervejledning
 • og meget mere

Se alle vejledninger her

Frovinproduktion 146 (1)
Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine døre.

 • Sådan maler du dine vinduer og døre
 • Justering og smøring
 • Dug - Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV-og-CE-mærkning.jpg (3)
DVV og CE-mærket

Alle døre og vinduer fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er derfor både DVV-certificerede og CE-mærkede.

Vores certificeringer og mærkninger er med til at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet.

Læs mere om certificeringer og mærker

FAQ

Hvordan sætter man en foldedør op?

Du kan se vores monteringsvejledninger her

Hvordan virker en foldedør?

En foldedør betjenes nemt ved, at man skiftevis åbner et håndgreb og kantriglen nederst på siden af næste ramme. Efter man har åbnet det ønskede antal rammer, kan foldedøren foldes ind til siden.

Hvad koster en foldedør?

Hos Frovin er prisen på en foldedør afhængig af ønsker og behov. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Kan man få foldedøre med sprosser?

Ja, vi leverer foldedøre med sprosser i tre forskellige størrelser: 25, 42 og 60 mm.

Frovin Garanti 255X255

10 års garanti på både træværk og kitning

Alle Frovins foldedøre er produceret på vores egen fabrik på Nykøbing Mors og udført i FSC®-certificeret kernetræ i højeste kvalitet. Det gør os i stand til at levere døre med en lang levetid, og derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter.

Læs mere om 10 års garanti

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Kontakt os
Vibeke Karkov
Loading...