Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Terrassedøre

Inviter lyset ind med Frovins smukke terrassedøre, der i klassisk stil med smalle sprosser og æstetiske detaljer komplimenterer flotte ældre og bevaringsværdige bygninger. Frovin tilbyder terrassedøre med koblede rammer og som klassiske døre med lavenergi termoruder.

Terrassedøren med dens udformning understøtter de koblede vinduer med dobbelt rammekonstruktion og mulighed for ægte sprosser. Terrassedøren er en stilsikker og energibesparende løsning til boliger, der kræver renovering med respekt for historien.

En terrassedør er ofte en sekundær dør, der har felter der kan udfyldes med enten glas eller fyldninger, og den kan udføres i enten 1 eller 2 fag og eventuelt med overparti eller sidepartier. Alle terrassedøre er med en moderne konstruktion, som lever op til de sidste nye krav i bygningsreglementet.

Koblede terrassedøre

Vores koblede døre er produceret tro mod håndværksmæssige traditioner – og skabt til at fremhæve bygningens oprindelige arkitektur. 

Koblede døre er den nutidige udgave af de gamle dobbeltdøre med et enkelt lag glas yderst og en forsatsdør inderst. Men hvor den inderste dør lidt upraktisk åbner indad, sammenkobler Frovin den yderste og den inderste dør, hvilket givet en imponerende stilfuld og elegant dørløsning.

Det giver mulighed for ægte sprosser med kitfals i den yderste ét-lags rude. Det giver det helt rigtige originale udtryk - som vinduer for hundrede år siden.

Modeller

Vi skræddersyr vores terrassedøre, så de passer til enhver bygning. Hos Frovin producerer vi en bred vifte af forskellige, klassiske dørmodeller, der fører facader tilbage til den oprindelige stil - med respekt for datidens arkitektur og æstetik. Alle vores døre er individuelt tilpasset, så de matcher den enkelte bygning og derved genskaber det originale udtryk.

Her ses et udsnit af vores terrassedørs-modeller

Termodøre

Vi tilbyder også almindelige døre med lavenergi-termoruder. Her er sprosserne pålagte for at bibeholde den optimale energioptimering af ruden.
Vores termodøre er produceret i klassisk stil – og er et godt alternativ til vores koblede døre. Og de passer godt sammen med vores koblede vinduer.

Termodøre i Træ eller Træ/alu

Vores termodøre tilbyder vi både i træ og træ/alu. Alle termodøre er DVV mærkede – og lever dermed op til strenge krav sat af Vinduesindustrien.

Træ

Standard døre i træ er produceret med 90% kernetræ på de flader, som vender udad og som bliver udsat for regn, blæst og sol.
Træet kommer fra langsomt voksende nordlandsk fyr. Den langsomme vækst giver tætte åreringe og dermed stor styrke.
Dørene er overfladebehandlet og malet i henhold til 2-ØKO systemet. På baggrund af en nøje styret proces har dørene en meget ensartet dækning og dermed beskyttelse.
Man skal dog regne med at skulle male dørene efter 5-7 år – alt efter hvor udsatte de er for vejr og vind.

Træ/Alu

Træet til træ/alu dørene kommer også her fra nordlandsk fyr. De er beklædt med aluminium udvendigt, som beskytter overfladen og gør, at man ikke skal male dem. De kræver blot lidt smørelse af hængsler og greb en sjælden gang imellem.
Det gør træ/alu til en ofte valgt løsning – da den frigiver både tid og penge, som eller gik til vedligeholdelse.

Sprosser i koblede og standard døre

Sprosserne i vores koblede døre sidder i den yderste ramme og er gennemgående sprosser med kitfals. Til vores standard døre tilbyder vi pålagte sprosser i 25, 42 og 60 mm. tykkelser. De er i alu udvendigt og er derfor vedligeholdelsesfrie.

 

Farver

Alle vores Terrassedøre kan leveres i 8 standard farvemuligheder, der passer til bygningen og indretningen. Vi leverer gerne forskellige farver udvendig og indvendig.
Farverne er blot et lille udvalg af muligheder. Kontakt os for mere information om farvevalg.

Frovin anvender en særlig vedligeholdelsesfri kit, der er gennemfarvet og derved giver forøget holdbarhed og en pænere facade i årevis. Den fås i følgende standard farver: Hvid, sort og grøn.

Produceret i Danmark

Frovins døre er håndværk ned til mindste detalje. De er produceret nøjagtigt efter dine mål og bearbejdet tro mod de håndværksmæssige traditioner af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Alle vinduer og døre er produceret i Danmark, og vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet.

Vores koblede døre er håndkittede. For at få en ensartet og flot finish ved større produktioner, har vi en prisvindende kit-robot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre. Det gør os dermed i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på BÅDE kitning og træ.

Læs mere om Frovins kvalitet og materialer

Referencer

Frovin har lavet nogle bemærkelsesværdige projekter gennem tiderne. Find inspiration og læs mere om historierne her.

Se vores cases her

Energi

Er dine døre utætte eller binder de. Så er sandsynligheden stor for, at de slipper masser af varme ud.
Frovins døre er blandt noget af det bedste energimæssigt på markedet. Med isolerede fyldinger og de koblede rammer, der isolerer ekstra godt, kan du ligefrem mærke det på pengepungen ved en udskiftningen.

Læs mere om energi her

Dørgreb og tilbehør

Grebet er med til at skabe den rette stemning. Det er her din bolig giver hånd til nyankomne. Derfor er valget vigtigt.

Med ekstra beslag som sikringsbeslag og udluftningsventiler, kan du få mere ud af dine terrassedøre.

Se dørgreb og tilbehør her

Snittegninger

Se snittegninger for koblede vinduer og døre her.

Snittegninger – Koblede vinduer og døre

Vejledning

Find vejledninger og informationer om vores produkter:

  • Monteringsvejledning
  • Brugervejledning
  • og meget mere

Se alle vejledninger her

Vedligeholdelse

Her kan du finde vejledninger og gode råd om at vedligeholde dine vinduer og døre.

  • Sådan maler du dine vinduer og døre
  • Justering og smøring
  • Dug – Harpiks og meget mere.

Vedligeholdelse

DVV og CE mærket

Alle vinduer og døre fra Frovin lever op til branchens strengeste kvalitetskrav og er DVV-certificerede og CE-mærket. Vores certificeringer og mærkninger er bevis for, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Læs om certificeringer og mærkninger

Glas og ruder

Alle vores vinduer og døre bliver produceret med en enkelt rude i den yderste ramme.
Du kan frit vælge mellem almindeligt 4 mm glas, 6 mm glas, råglas, buet glas m.v.

Læs om alle glas muligheder her

Åbningsretninger

Åbningsretningen eller slagretningen er vigtig at tage stilling til. Terrassedøre går ofte udad og facadedøre indad. Men det er helt op til dig, hvad du synes virker bedst. Har du f.eks. en mindre altan og ikke en stor terrasse, så vil det være bedre, at terrassedøren åbner indad.

Se på skemaet hvordan man betegner en dør – alt efter hvilken side den går til – altså om den er højre- og venstrehængt.