Om Frovin

40 års erfaring i at koble form og funktion

om_frovin_722x474.jpg
Frovin er én af Danmarks største og førende producenter af koblede vinduer, koblede døre og foldedøre

Hos Frovin er vi ordreproducerende, og alle vores vinduer og døre produceres efter mål i kernefyrretræ af højeste kvalitet.  

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Og med vores knowhow og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført og gennemtænkt resultat.

Al vores produktion foregår i Danmark, og bag Frovin står 50 erfarne og specialiserede medarbejdere og en teknologisk maskinpark i absolut topklasse.

Frovin Vinduer og Døre blev grundlagt i 1975 og har siden 2006 været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed. I 2018 omsatte Inwido for 6,7 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,9%. Inwido beskæftiger ca. 4500 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

6 gode grunde til at vælge vinduer og døre fra Frovin

Dansk håndværk, design og kvalitet

Al vores produktion foregår i Danmark af erfarne og specialiserede medarbejdere.

Sublim isoleringsevne

Den særlige konstruktion giver mulighed for en meget lav U-værdi, der gør Frovins løsning til en af Europas bedste koblede energivinduer.

Enestående støjdæmpning

Koblede vinduer og døre fra Frovin giver en enestående støjreduktion, hvilket især gavner boliger, der er plaget af trafikstøj.

40 års erfaring

Vi har produceret kvalitetsvinduer og døre gennem mere end 40 år.

Ægte sprosser og original kitfals

Frovins koblede vinduer fremstilles med original, smal kitfals og alle sprosser er kittet med vores prisvindende kit-robot, hvilket sikrer en ensartet og flot finish.

10 års garanti

Du får 10 års udvidet garanti på både træværk og kitning på alle vinduer og døre fra Frovin. Alle vores produkter lever op til markedets strengeste kvalitetskrav og er selvfølgelig både DVV-certificerede og CE-mærket.

Hurtig levering - hvordan det?

Video-Frovin-levering.jpg

Med koblede vinduer fra Frovin får du ægte, dansk håndværk. Men hvor lang tid tager det egentligt fra råtræ til færdigt vindue? Hør svaret i videoen!

Se video

Vinduer og døre med respekt for historien

Tro mod det oprindelige håndværk og klassisk arkitektur gennem 40 år

Frovin blev grundlagt for 40 år siden på en blanding af respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner og ønsket om at producere kvalitetsvinduer og døre, der understøtter den oprindelige arkitektur.

I 2006 indgik Frovin i Inwido-gruppen, som er en af Nordeuropas største udbydere af døre og vinduer.

Vi har altid samarbejdet med arkitekter og håndværkere, der stiller krav til os og til sig selv.

Vores speciale har fra starten været at producere koblede vinduer og koblede døre, der respekterer husets arkitektur og udformning. I høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Sådan er det stadig hos Frovin.

Video: Thomas Uhrskov om vinduer og døre fra Frovin

video_frovin.jpg

TV-værten og skisportsmanden Thomas Uhrskov fortæller om renoveringen af sit private hjem. Uhrskov besøger desuden Frovin, som har leveret alle vinduer og døre til renoveringen.

Se video