Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Boligforeninger - renovering af facader

Bliv klædt på til at træffe det rigtige valg af koblede vinduer og døre til jeres boligforening

Hos Frovin er vi førende inden for vinduesudskiftning i boligforeninger. Vi har 40 års erfaring i at skræddersy klassiske vinduer med respekt for facadens oprindelige udtryk. Og husk at vi har branchens hurtigste leveringstid på koblede vinduer og døre.

Frovin er en af Danmarks største og førende producenter af koblede vinduer, koblede døre og foldedøre. Vi er førende inden for vinduesudskiftning i boligforeninger, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Og med vores knowhow og rådgivning i ryggen, er I sikret et gennemført og gennemtænkt resultat. Al vores produktion foregår i Danmark, og bag Frovin står erfarne og specialiserede medarbejdere og en teknologisk maskinpark i absolut topklasse.

6 vigtige grunde til at vælge koblede vinduer fra Frovin

Unik isoleringsevne

Den særlige konstruktion giver mulighed for en U-værdi ned til blot 0,89, hvilket gør Frovins løsning til en af Europas bedste koblede energivinduer.

Sublim støjdæmpning

Koblede vinduer og døre fra Frovin giver en enestående støjreduktion, hvilket særligt gavner boligforeninger med lejligheder, der er plaget af trafikstøj.

Ægte sprosser og original kitfals

Frovins koblede vinduer fremstilles med original, smal kitfals, og alle sprosser er kittet med vores prisvindende kit-robot, hvilket sikrer en ensartet og flot finish.

10 års garanti

I får 10 års garanti på alle vinduer og døre. Og som noget ganske særligt dækker garantien ikke blot træværk, men også vores stærke specialkit.

Tæt vinduespartner

Med Frovin får I en dedikeret vindues-partner gennem hele forløbet – fra beboermøder og montering af prøvevindue til montage-opstart og after-sales-service.

Dansk håndværk og kvalitet

Al produktion foregår i Danmark, og vi anvender udelukkende certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet fra skandinaviske skove.

Én leverandør

Hos Frovin producerer vi også standard (ikke koblede) vinduer, terrassedøre, facade- og foldedøre efter individuelle ønsker og behov – nøjagtig som vores koblede vinduer og døre. Det betyder, at I kan nøjes med én leverandør til hele vinduesprojektet, hvis I fx ønsker koblede vinduer mod gaden og standard vinduer mod gården. Det sikrer jer et ensartet udtryk og én samlet og velkoordineret levering.

Frovins koblede vinduer er særligt udviklet til boliger, der fortjener at blive renoveret med respekt for den oprindelige arkitekter. Alle vinduesmodeller og konkrete mål er individuelt tilpasset, så de matcher bygningens oprindelige stil til forveksling og derved genskaber den klassiske stil. Blandt vores brede udvalg af vinduesmodeller finder I også et vindue, der matcher netop jeres boligforening og ønsker til form og funktion.

 

Kontakt Frovin

Frovins konsulenter sidder klar til at rådgive dig om dit valg af vinduer og døre.

Tlf. 59504141

Find din rådgiver

Eksempler på renoveringer

Referencer

Frovin har i tidens løb været med til mange flotte renoveringsprojekter og har en flot liste af reference-case og samarbejdspartnere.

Se vores referencer her