< Forside

Rådgivning

Frovin har gennem mere end 40 år, med respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, produceret kvalitetsvinduer og døre, der understøtter den oprindelige arkitektur.

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Med vores know-how og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført resultat.

Har du spørgsmål og brug for rådgivning omkring valg af produkt eller udvikling af den helt rigtige løsning? Det er vores kerneydelse hos Frovin. Så kontakt os endelig for en nærmere dialog.

Frovin Cykel
Vi tilbyder som standard følgende services:
  • On-site mødet. Afklaring på lokation af muligheder, hvad angår mål, funktionalitet og eventuelt behov for specialelementer.
  • Opstartsmødet. Møde på lokation for besigtigelse og videre planlægning af projektet; leveringstid, leveringsmuligheder og evt. håndtering på stedet.
  • Montagemøde. Møde på lokation, hvor der er gennemgang af montageprincipper samt tips og tricks vedrørende håndtering af koblede vinduer (typisk Frovin servicemontør, som underviser montageholdene)
  • Virtuelt møde. Er du rådgiver, entreprenør eller bestyrelsen i en boligforening, som har behov for et virtuelt møde, hvor Frovin kan besvare evt. spørgsmål og rådgive, så deltager vi gerne og har mulighed for at understøtte forskellige platforme.
Book møde

Ring eller send en e-mail, så svarer vi hurtigst muligt.

Eller book et virtuelt møde via linket her

Book et virtuelt møde

Kontaktoplysninger

FROVIN Vinduer & Døre A/S
Tømmergravsgade 6
2450 København SV

CVR nr. 20894431

Tlf: 5950 4141
E-mail: frovin@frovin.dk

Loading...