Koblede vinduer

Koblede vinduer forener datidens form og nutidens funktionalitet

Høj kvalitet og isoleringsevne koblet med det oprindelige, klassiske design.

Frovins koblede vinduer er til boliger, der fortjener at blive renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur. Men koblede vinduer er også perfekt til nybyggeri, hvis det skal være originalt.

Koblede vinduer er en moderne version af de gamle kittede sprossevinduer med et enkelt lag glas yderst og et forsatsvindue inderst.

Men hvor den inderste rude tidligere lidt upraktisk var monteret på vindueskarmen, sammenkobler Frovin den yderste vinduesramme og den inderste forsatsramme.

Resultatet er et smukt og meget funktionelt vindue, der åbnes og lukkes som et helt almindeligt vindue.

Med koblede vinduer fra Frovin får du
  • Unik isoleringsevne
  • Stor støjdæmpning
  • Lang holdbarhed
  • Høj funktionalitet
  • Ægte sprosser og original kitfals
  • Dansk håndværk, dansk design og dansk kvalitet

Vinduesmodeller

koblede_stort_722x474.jpg
Koblede vinduer, der passer til enhver klassisk facade

Hos Frovin leverer vi en bred vifte af forskellige vinduesmodeller, der fører facader tilbage med respekt for datidens arkitektur og æstetik. 

Alle vinduesmodeller og konkrete mål er individuelt tilpasset, så de matcher bygningens oprindelige udtryk til forveksling og derved genskaber den klassiske stil.

Se oversigt over vinduesmodeller

Koblede elementer

Koblede elementer sprosse_NY.png
Bundkarm. Sprosse. Tværpost (jægerpost)

A-vinduet

Opnå store besparelser med en energirigtig vinduesløsning

Vi har skabt et unikt koblet vindue – A-vinduet – som opfylder de strenge energikrav, der gælder for bygningsreglementet BR2020. 

U-værdien på A-vinduet er blot 0,94, hvilket gør det til et af Europas bedste koblede energivinduer. A-vinduet holder sig dog indenfor en yderst fornuftig økonomiramme i forhold til andre A-vinduer.

Læs mere om A-vinduet her

AU-vinduet - et energioptimeret vindue

Vores koblede vinduer er fra starten energivenlige. Nu har vi også bevis på det.

Vores koblede vinduer er fra starten energivenlige. Nu har vi også bevis på det.

Gennem en målrettet produktudvikling er det lykkedes os at udvikle et af markedets bedste koblede vinduer.

AU-vinduet, er et unikt koblet vindue – som opfylder de forventelige strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.

U-værdien på AU-vinduet er blot 0,82, hvilket gør det til et af Europas bedste koblede energivinduer.

Læs mere om AU-vinduet her

AL-Vinduet - et koblet lydvindue med energimærke A som standard

Koblede_dore_400x400.jpg

Vi har gennem en længere periode arbejdet på at kunne levere vinduer med den bedste energi og nu kan vi som noget nyt også levere koblede vinduer med en rigtig god støjdæmpning.  Vores unikke koblede lydvindue – AL-vinduet – opfylder de forventelige strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.

U-værdien på AL-vinduet er blot 0,85 - som er enestående for et koblet vinduet kombineret med en dokumenteret lydperformance på RW=34 dB. AL-vinduet er samtidig også yderst fornuftig økonomisk i forhold til andre ikke koblede lydvinduer og en smuk æstetisk løsning til klassiske ejendomme med støjudfordringer. Husk at man med fordel kan vælge lydvinduer både mod gård og gade, da mange i etageejendomme har soveværelse mod gården der rummer flere og flere social aktiviteter.

Standard vinduer

Vi dækker hele dit behov

Hos Frovin producerer vi ligeledes standard – ikke koblede – vinduer, terrassedøre og facadedøre i skandinavisk og certificeret kernefyrretræ af højeste kvalitet.

Alle standard vinduer og døre ordreproduceres i Danmark efter individuelle ønsker og behov – nøjagtig som vores koblede vinduer og døre.

For dig som kunde betyder det, at du kan kun har én leverandør til hele dit vinduesprojekt – fx. hvis du ønsker koblede vinduer mod gaden og standard vinduer med termoruder mod gården. Dette betyder – udover optimal logistik i byggeperioden – en ensartethed i udformning og betjening som fuldender projektet stilmæssigt, til daglig glæder for brugerne.

Læs mere om standard vinduer og døre

Dæmp støjen med koblede vinduer

FROVINs koblede vinduer er testet til at kunne sænke lyden med op til 36dB*

Det skønnes at vejstøj er medvirkende til at flere hundrede danskere dør for tidligt hvert år. Frovins koblede vinduer og døre kan gøre rigtig meget for at dæmpe støjniveauet i din bolig. På DELTA´s lydlaboratorie i Århus har vi fået lydtestet en række forskellige vindues-opbygninger for at finde frem til de løsninger, der giver vores kunder størst værdi for pengene.  *(Uden hensyntagen til C; Ctr)

Læs meget mere om lyddæmpning her

Materialer

Håndværk ned til mindste detalje

Alle vinduer og døre er nøjsomligt produceret tro mod håndværksmæssige traditioner – af erfarne håndværkere og materialer af den allerhøjeste kvalitet.

Det gør os i stand til at tilbyde 10 års udvidet garanti på både kitning og træ.

Læs mere om materialer

 

Tilbehør

De små detaljer, der gør den store forskel

Vi ved, at det rette tilbehør er prikken over i’et, der sikrer dig et gennemført og gennemtænkt resultat. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af vinduestilbehør, der fuldender dine vinduers udtryk.

Læs mere om tilbehør

Video: Koblede vinduer fra Frovin

Frovin-koblet-vindue-video.jpg

Hvor skal man vælge koblede vinduer? Claus Assenholt Haastrup fortæller her om fordelene ved et koblet vindue.

Se video