Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Erhverv/projekter

Frovin har stor erfaring med renoverings- og byggeprojekter. Især når det kommer til bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi har stor know-how om lovgivning, tilskud og projekt-planlægning. Vi har i flere år samarbejdet med førende eksperter og rådgivere inden for facade-fornyelse og renoveringsprojekter udført med største respekt for den originale arkitektur og fremtoning.

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan Frovin gøre for jer?

Frovins konsulenter har stor erfaring med renoverings- og byggeprojekter. Især når det kommer til bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi har stor know-how om lovgivning, tilskud og projekt-planlægning. Vi har i flere år samarbejdet med førende eksperter og rådgivere inden for facade-fornyelse og renoveringsprojekter udført med største respekt for den originale arkitektur og fremtoning.

Kontakt Frovin

Frovins kvalitet


Frovins vinduer og døre produceres i Danmark med høje krave til æstetik, energioptimering og lydisolering. Alle vinduer og døre er nøje udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner.

Vi anvender udelukkende kernefyrretræ fra Norlandsk fyr. De koblede vinduer og døre er med ægte gennemgående sprosser og kitfals. Og selvfølgelig DVV mærkede og med 10 års garanti – også på kittet.

Læs mere om Frovins kvalitet