< Forside

Koblede vinduer til boligforeninger og andre projekter

Bliv klædt på til at træffe det rigtige valg af nye vinduer og døre i originalt design

Frovin har stor erfaring med renoverings- og byggeprojekter. Især når det kommer til bevaringsværdige bygninger. Vi har stor know-how om lovgivning, tilskud og projekt-planlægning.

Vi har i flere år samarbejdet med førende eksperter og rådgivere inden for facade-fornyelse og renoveringsprojekter udført med største respekt for den originale arkitektur og fremtoning.

brochure-Frovin.jpg

Download brochure

Bliv klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig når du skal vælge vinduer og døre til dit boligprojekt.

Se brochure

Renovering Nye Vinduer Og Doere 4

Oprindelig arkitektur

Frovins koblede vinduer og døre er med til at føre jeres ejendom tilbage - tro mod den oprindelige arkitektur og håndværksmæssige tradition.

Vi værner om bygninger, der understøtter historien og har stor ekspertise indenfor bevaringsværdige bygninger.

Se referencer

Renovering Af Nye Koblede Vinder Og Døre(5)

Koblede vinduer med unik isoleringsevne og støjdæmpning

Den særlige konstruktion i koblede vinduer giver en sublim isoleringsevne med en meget lav U-værdi, der gør Frovins løsning til et af Europas bedste koblede energivinduer.

Koblede vinduer og døre fra Frovin giver desuden en enestående støjreduktion, hvilket især gavner boliger, der er plaget af trafikstøj.

Læs mere om vores koblede vinduer

Frovin og bæredygtighed

For Frovin handler bæredygtighed om at udnytte de råvarer og ressourcer, vi har til rådighed bedst muligt - og på samme tid minimere energiforbrug og spild.

Vores vinduer og rammedøre er i ren FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. Endvidere er Frovin registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Frovin og bæredygtighed

Amagerfaelled Skole 02Besk

Én leverandør


Hos Frovin producerer vi også termovinduer (træ/alu og træ), terrassedøre, facadedøre og foldedøre efter individuelle ønsker og behov – nøjagtig som vores koblede vinduer og døre.

Det betyder, at du kan nøjes med én leverandør til hele vinduesprojektet, hvis du f.eks. ønsker koblede vinduer til gaden og termovinduer til gården.

Det sikrer et ensartet udtryk og én samlet og velkoordineret levering.

FrovinProduktion201_kitter_red.jpg

Dansk håndværk

Frovins vinduer og døre produceres i Danmark med høje krav til æstetik, energioptimering og lydisolering. Alle vinduer og døre er nøje udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner.

Vi anvender udelukkende FSC®-certificeret kernefyrretræ. De koblede vinduer og døre er med ægte gennemgående sprosser og kitfals, og de er selvfølgelig DVV mærkede og med 10 års garanti – også på kittet.

Læs mere om Frovins kvalitet

Detoprindeligevindue Video2

Rådgivning - Når og hvor, det passer jer

Vi er specialister i rådgivning og følger projektet tæt - før, under og efter renovering af ejendommen. 

Vi møder jer, når og hvor det passer jer bedst. Vi inviterer gerne indenfor i vores showroom, og vi kommer også gerne ud til et møde hos jer, også om aftenen.

Endelig kan vi varmt anbefale at tage en referencetur med os rundt i indre København.

Book møde

Book referencetur

Kontakt og Rådgivning

Vi er specialister i bevaringsværdige boliger og nybyggeri, der kræver moderne vinduer og døre med et klassisk udtryk. Med vores know-how og rådgivning i ryggen, er du sikret et gennemført resultat.

Tøv ikke med at kontakte os – allerede i starten af dit projekt.

Kontakt os 

Jan Saabye 1400X930
Loading...