< Vinduer

Forsatsvinduer 

Forsatsvinduer, også kendt som forsatsruder, bevarer dine originale vinduers klassiske udtryk, mens de samtidig holder på varmen. Et forsatsvindue monteres på indersiden bag det eksisterende vindue. På den måde opnår du en æstetisk løsning til energioptimering og lydreduktion af de oprindelige vinduer.

Den moderne version af forsatsvinduer er koblede vinduer, hvor den yderste ramme og den inderste ramme er koblet sammen. Resultatet er smukke kittede vinduer med koblede rammer, der åbnes og lukkes som et helt almindeligt vindue. Koblede vinduer er en god investering, da de har en stærk isoleringsevne, der holder kulden ude, varmeregningen nede og sikrer beskyttelse mod råd. Samtidig giver de enhver bolig et smukt, klassisk design – med respekt for den oprindelige arkitektur.

Hos Frovin lægger vi vægt på, at ældre og bevaringsværdige bygninger fortjener kvalitetsvinduer med respekt for den oprindelige stil. Vi producerer koblede vinduer efter mål, som komplimenterer og fremhæver de håndværksmæssige traditioner og den klassiske bygningskunst.

Læs mere om koblede vinduer
Forsatsvinduer
Koblede Vinduer(4)

Lyddæmpende ruder

Dæmp trafikstøj og andre udefrakommende lydgener i boligen med lydisolerede forsatsvinduer eller koblede vinduer fra Frovin.

Veldokumenterede undersøgelser viser, at støj påvirker din sundhed, og larmen fra eksempelvis trafikken kan have en særlig negativ påvirkning på helbredet. Derfor er vores lyddæmpende ruder en god løsning på problemet. Du kan vælge mellem flere typer af lydisolerede vinduer, som komplimenterer og fremhæver boligens oprindelige stil.

IMG 3388

Sprossevinduer

Sæt dit personlige præg på dine forsatsvinduer eller koblede vinduer med sprosser fra Frovin. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder vinduesløsninger, der passer til deres ønsker og behov. Med sprossevinduer har du mulighed for at skabe et romantisk og charmerede udtryk til hjemmet, som er opsat med respekt for husets oprindelige stil og arkitektur.

Kitning(1).jpg

Kvalitetsvinduer produceret i Danmark

Alle Frovins vinduer er håndværk ned til mindste detalje. De er omhyggeligt udviklet og bearbejdet tro mod håndværksmæssige traditioner af specialiserede medarbejdere. Vores produktion foregår i Danmark, i Nykøbing Mors, og vi anvender udelukkende FSC-certificeret kernefyrretræ af den allerhøjeste kvalitet.

Vores vinduer er kittet af en kitrobot, der er kodet efter menneskelige bevægelsesmønstre, hvor det er muligt. Det sikrer en ensartet og flot finish på vores kittede vinduer. Buede og skrå elementer samt små detaljer håndkittes.


Læs mere om Frovins kvalitet og materialer

Showroom

Besøg vores showroom

Ønsker du at se eksempler på vores brede udvalg af vinduesløsninger, er du velkommen til at besøge et af vores showrooms i enten Vejle eller København.

Besøg showroom

Frovin Garanti 255X255

10 års garanti

Frovins vinduer er produceret på Nykøbing Mors og lavet af kernetræ i højeste kvalitet, der gør os i stand til at levere kvalitetsvinduer og -døre med lang holdbarhed og levetid. Derfor giver vi 10 års garanti på vores produkter. 

Garantien gælder ikke kun vinduer og døre, men omfatter også vores stærke specialkit.  

Læs mere om 10 års garanti her

Farver

Alle vores vinduer kan leveres i 8 farver.
Forsatsvinduer fra Frovin kommer i otte standardfarver, der passer til de fleste bygninger.

Standardfarverne er blot et udvalg af muligheder, og vi leverer også forskellige farver udvendigt og indvendigt. På den måde er det muligt at vælge de farver, der komplimenterer både bygning og indretning bedst.

Vi anvender et særligt vedligeholdelsesfrit kit, der er gennemfarvet og derved forøger holdbarheden og skaber en pænere facade i mange år frem. Den fås også i hvid, sort og grøn som standardfarver.

Kontakt os for mere information om farvevalg.

farver.jpg
Vibeke1400x930

Kontakt og Rådgivning

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af vinduer og døre er vi specialister i vores felt. Derfor tilbyder vi rådgivning og gode tips for et gennemført og kvalitetssikret resultat.

Find din kontakt

 

FAQ

IMG 3388

Et forsatsvindue er en ekstra ramme, der monteres i den eksisterende vindueskarm på indersiden af boligen. Det er et godt valg til dig, der ønsker at bevare husets originale vinduer. Alternativet er et koblet vindue, som erstatter det gamle vindue uden at gå på kompromis med det oprindelige udtryk.

Der findes ikke én fast pris på Frovins forsatsvinduer eller ruder. Prisen afhænger bl.a. af vinduestype og -model, tilkøb af tilbehør og detaljer, mv. Hos Frovin står vi altid klar til at hjælpe. Book et møde eller kontakt os for at høre nærmere.

Loading...