< Referencer
Regina-bygningen i Aarhus får ansigtsløft:

Ikonisk Aarhusbygning klædes på til vinteren

Regina-bygningen i Aarhus, der ligger på Strøget mellem Søndergade og Sønder Allé i den jyske hovedstad har gennemgået en omfattende renovering og revitalisering de seneste år. Nu sættes prikken over i’et med udskiftning af 140 koblede vinduer fra Frovin, som bevarer respekten for bygningens originale udtryk.

Nogle husker biografen, andre den kinesiske restaurant på hjørnet, mens de fleste husker arkaden, og endnu flere den dag i dag køber stadig blomster for enden af bygningen. I mere end 100 år har den ikoniske Regina-bygning ligget på Strøget i Aarhus i ”Regina-krydset”. Nu får ejendommen – i forlængelse af en omfattende renovering – monteret nye, koblede vinduer, som lydisolerer og energioptimerer boligerne i bygningen.

På grund af Regina-bygningens bevaringsværdige status var det dog vigtigt, at de nye vinduer opretholdt ejendommens originale udtryk. Derfor faldt valget på Frovin, da vi har stor ekspertise i at producere koblede vinduer.

- Vores produktion i Nykøbing Mors har været travlt beskæftiget med at producere de 140 koblede vinduer, som skal leveres til Regina-bygningen i Aarhus. Der er tale om en bevaringsværdig og ikonisk bygning i Aarhus, og derfor er vi selvsagt stolte over at være valgt som leverandør til sådan et spektakulært projekt, som matcher vores kompetencer meget præcist, siger Jan Saabye, Key Account Manager hos Frovin Vinduer og Døre og fortsætter:

- Sammen med bygherre fandt vi frem til en løsning med tofarvede koblede vinduer med trærammer. Det vil sige, at den udvendige ramme er hvidmalet, mens den indvendige karm har en anden farve, hvilket er helt i tråd med de oprindelige vinduer. Ind mod gården monterer vi også de koblede vinduer, så bygningen får et meget smukt helhedsindtryk.

Regina Bygning
Jan Saabye 1400X930

Kontakt Frovin

Frovins konsulenter sidder klar til at rådgive dig om dit valg af vinduer og døre.

Tlf. 59504141

Find din rådgiver

Loading...