Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Koblede vinduer leveres nu med energimærket A som standard

Frovin vinduer og døre har nået en milepæl inden for udvikling og fremstilling af de klassiske koblede vinduer: takket være en målrettet produktudvikling, der forbedrer vinduernes isoleringsevne markant, bliver alle vindueselementer nu leveret med energimærke-a som standard. En b-mærkning har tidligere været standard hos de fleste leverandører, og nyheden er derfor enestående på markedet for koblede vinduer.

Energimærkningen B har længe været standardløsningen i branchen for koblede vinduer, men nu har Frovin Vinduer og Døre netop taget skridtet videre og givet sortimentet et markant kvalitetsløft.

Frovin Vinduer og Døre har nået en milepæl inden for udvikling og fremstilling af de klassiske koblede vinduer: Takket være en målrettet produktudvikling, der forbedrer vinduernes isoleringsevne markant, bliver alle vindueselementer nu leveret med energimærke A som standard. En B-mærkning har tidligere været standard hos de fleste leverandører, og nyheden er derfor enestående på markedet for koblede vinduer.

– Energiperformance på A-niveau har altid været et tilkøb, som ofte var både dyrt og besværligt for kunderne. Der er tale om et banebrydende kvalitetsløft på Frovins standardsortiment, som giver stor værdi i form af energirigtige vinduer uden ekstraomkostninger for kunden, siger Claus Haastrup, salgschef hos Frovin Vinduer og Døre.

I begyndelsen af året rykkede vinduesvirksomheden produktionen af koblede vinduer fra Ugerløse til Nykøbing Mors. Her har de nye produktionsfaciliteter gjort det muligt at opdaterevinduerne med en bedre isoleringsevne og en u-værdi på blot 0,94. I stedet for at anvende gasarten krypton i termoruden anvender Frovin argon, hvilket desuden er en mere miljøvenlig løsning.

Nutidens vinduer i datidens rammer

Frovin producerer primært specialfremstillede koblede vinduer og døre efter det klassiske håndværk til ældre, fredede og bevaringsværdige bygninger. Her skal vinduerne beholde deres gamle, oprindelige udtryk, og med Frovins nye A-mærkning som standard er det således muligt at kombinere de klassiske håndværksdyder med de nyeste teknikker inden for energiperformance – uden at gå på kompromis med det arkitektoniske udtryk:

"Restaurering af ældre og fredede bygninger sker nu med markedets mest energirigtige løsninger. U-værdien på blot 0,94 gør faktisk Frovins vinduer til nogle af Europas bedste", koblede energivinduer, slutter Claus Haastrup.

Udover A-vinduet tilbyder Frovin også AU-vinduet, som har en endnu lavere u-værdi på kun 0,82. Det opfylder samtidig de forventelige strenge energikrav, der kan blive gældende for bygningsklasse 2020.