Vinduer med respekt for historien

Frovin blev valgt til ordren på omkring 1700 koblede vinduer til den bevaringsværdige bydel på Frederiksberg, Den Sønderjyske By.

Den bevaringsværdige bydel Den Sønderjyske By på Frederiksberg stod overfor en omfattende facaderenovering. De cirka 300 boliger skulle alle have nye, energivenlige vinduer, hvilket løb op i ikke mindre end 1700 koblede vinduer. 

Læs casen om Den Sønderjyske By

Klassiske vinduer i historiske rammer

Valget faldt på Frovin, da det historiske Folkehjem i Aabenraa SKULLE RENOVERES

Siden 1900 har Folkehjem været en sønderjysk kulturinstitution og dannet rammerne for centrale begivenheder i landsdelens historie.

Da den fredede bygning skulle renoveres, blev Frovin bedt om at specialproducere koblede vinduer, der kunne understøtte det oprindelige, klassiske udtryk.

Læs casen om Folkehjem

Danmarks første CO2-neutrale boligforening

AB Søpassagen på Østerbro fik koblede vinduer og døre fra Frovin

Efter af have indhentet tilbud fra en række vinduesproducenter faldt valget på Frovins koblede vinduer med 3-lags glas. Den primære årsag var, at Frovin kunne tilbyde et vindue, der hverken gik på kompromis med form eller funktion.

Læs casen om AB Søpassagen

Renovering af klassisk villa

Koblede vinduer fra Frovin giver et funktionelt og æstetisk løft til privat villa på Sjælland

Frovin leverede koblede vinduer og døre i forbindelse med en omfattende renovering af en privat villa fra 1897. Vinduerne fra Frovin matcher den elegante villas klassiske udtryk – og bidrager samtidig med en væsentlig støj- og energireduktion.

Læs casen om den private villa

Støjreducerende vinduer skal bidrage til at mindske stress og depression

Frovin har optimeret deres koblede vinduer, så de ikke kun leverer god energi, men også reducerer den skadelige trafikstøj.

Især kontinuerlig trafikstøj, som tydeligt høres indendørs, påvirker helbredet negativt, og derfor har Frovin øget deres fokus på støjreducerende vinduer. Frovin har gennem de senere år taget skridtet endnu videre og arbejdet med udviklingen og forbedringen vores koblede vinduer.

Læs mere om støjreducerende vinduer